• Головна
  • У повітряному просторі Києва знищили близько 15 ракет: уламки впали у двох районах, – ФОТО
09:05, 9 травня 2023 р.

У повітряному просторі Києва знищили близько 15 ракет: уламки впали у двох районах, – ФОТО

У повітряному просторі Києва знищили близько 15 ракет: уламки впали у двох районах, – ФОТО

Київ та Київська область цієї ночі знову опинилися під ворожим прицілом. Цього разу було здійснено масовану ракетну атаку. Усі ворожі цілі над Київщиною були збиті, але уламки ракет попадали в різних районах Києва та області.

Про це повідомили в КМВА та розповів глава Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курс та нічого не пропустити.

Так у Голосіївському районі столиці в подвір’ї приватного будинку впали уламки крилатої ракети. Загоряння, що виникло внаслідок падіння, ліквідовано. Потерпілих та руйнувань немає.

Уламок ракети в Голосіївському районі столиці

Уламок ракети в Голосіївському районі столиці

Нічну атаку було здійснено з чотирьох бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. Напередодні окупанти навмисно задіяли рекордну кількість Shahed, щоб виявити і максимально виснажити ППО Києва, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що випущені крилаті ракети, найімовірніше всього типу Х-101 (Х-555), не досягли своїх цілей. За попередньою інформацією, у повітряному просторі навколо Києва було виявлено та знищено близько 15 ворожих повітряних цілей, влучань не допущено.

Як повідомляє мер Києва Віталій Кличко, в Голосіївському районі столиці уламок збитої ракети впав на приватне подвірʼя. Палаючий уламок загасили. Постраждалих та пошкоджень немає. Фахівці-вибухотехніки, рятувальники та поліція ще працюють на місці.

Також, за інформацією КМВА, у Шевченківському районі виявлені уламки на проїжджій частині. Інформації по постраждалих немає. Дані ще уточнюються.

За інформацією очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова, воронку від ворожих обстрілів виявили в одному із районів області.

Діаметр влучання близько 8 метрів, глибина понад 2,5. Потерпілі та пошкодження відсутні. Правоохоронці Київщини забезпечують охорону місця події, проводять огляд, - повідомив правоохоронець.

Ще частина уламків збитої ракети впали у полі в Київській області.

Ще одна збита ракета впала в полі в Київській області, Андрій Нєбитов

Ще одна збита ракета впала в полі в Київській області, Андрій Нєбитов

Також частини ворожої ракети виявили на території населеного пункту в одному із районів Київської області.

За даними очільника поліції Київщини, є часткові руйнування цивільної інфраструктури. Людських жертв немає.

Раніше ми розповідали про те, що у ніч на 8 травня російські окупанти знову атакували Київ іранськими дронами-камікадзе Shahed-136. На жаль, є постраждалі та пошкодження через падіння уламків.

Також писали, що вранці 8 травня мер Києва Віталій Кличко відвідав місця падіння уламків збитих українською ППО іранських дронів-камікадзе Shahed. За його словами, 36 безпілотників (а не 35, як вказали у Повітряних силах) рухалися минулої ночі у напрямку до столиці. Всі були знищені ППО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #Київщина #обстріл #ворожі ракети #ППО #уламки #пошкодження #КМВА #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...