• Головна
  • Безкоштовні онлайн курси для новачків
Партнерський матеріал
17:00, 5 травня 2023 р.

Безкоштовні онлайн курси для новачків

Партнерський матеріал

Друзі, у нас крута новина від нашого партнера CyberBionic Systematics – з 8 травня почнуться три короткі безкоштовні курси – FrontEnd, Java, Python з нуля, які будуть поєднувати теорію і практику. А з 15 травня – ще один курс для новачків по C# та .NET.

Це гарна можливість для новачків або світчерів з інших професій, які прагнуть познайомитися з програмуванням та ІТ. За короткий проміжок часу ви опануєте фундаментальні знання та навички і зможете вирішити, чи цікавить це вас та чи бажаєте розвиватися далі за обраним ІТ-напрямком.

Безкоштовний курс із Python

Дата: 8, 9 та 10 травня з 19:00 до 21:00.

Тренер: Володимир Мзоков, Lead Software Engineer at DTEK, тренер-консультант за напрямком Python Developer, понад 15 років в ІТ.

Програма курсу:

  1. Вступ до Python. Змінні та типи даних у Python.
  2. Умовні та циклічні конструкції.
  3. Функції у Python.

Реєстрація

Безкоштовний курс із Java

Дата: 8, 9, 10 та 11 травня з 19:00 до 21:00.

Тренер: Вадим Кожевніков, Java Developer, тренер-консультант у CyberBionic Systematics.

Програма курсу:

  1. Знайомство з мовою програмування Java.
  2. Базові конструкції в програмуванні.
  3. Методи та об’єкти в Java.
  4. Деякі концепції Java та загальні помилки при написанні коду.

Реєстрація

 Безкоштовний курс із FrontEnd

Дата: 8, 10 та 12 травня з 19:00 до 21:00.

Тренер: Мазяр Віталій, FrontEnd розробник, автор відео курсів на ITVDN та тренер-консультант за напрямком FrontEnd Developer.

Програма курсу:

День 1. Знайомство з онлайн-сервісом Figma і проба пера мовами верстання HTML & CSS. Буде створено верхню частину сайту (хедер) та підготовлено розмітку для виконання простого домашнього завдання.

День 2. Самостійна робота: виконання д/з.

День 3. Почнемо з розбору минулого д/з, аби порівняти підходи до вирішення поставленої задачі. Далі йтиме побудова нової секції з блоками інформації про тематику сайту та верстання модального вікна.

День 4. Самостійна робота: виконання д/з.

День 5. Розбір минулого д/з і знайомство з JavaScript. Підв’язування модального вікна до скриптів мови програмування JavaScript для взаємодії з ним. Додавання мапи на сайт. Підведення підсумків та відповіді на запитання.

День 6. Доопрацювання вашого проєкту та його здача на перевірку. В результаті ви отримуєте сайт-візитівку готелю, створену за допомогою HTML, CSS та JavaScript, а також цінний досвід для прийняття подальшого рішення щодо розвитку в FrontEnd.

Реєстрація

Безкоштовний курс із C#/.NET

Дата: 15, 16 та 17 травня з 19:00 до 21:00.

Тренер: Ольга Хорошко, BackEnd Developer в devspiration, тренер-консультант з напрямку C#/.NET Developer.

Програма курсу:

День 1. Знайомство з середовищем розробки Visual Studio та мовою програмування C#. Ви дізнаєтесь, що таке змінна, присвоєння з дією, інкремент/декремент, конкатенація, які є арифметичні операції та операції порівняння. В кінці на вас чекає практика і видача д/з.

День 2. На уроці розберемо циклічні конструкції та методи. Ви дізнаєтеся про цикл while (з передумовою та післяумовою) та його використання, а також, що таке методи і як їх використовувати. Підсумуємо все практикою. Після уроку - виконання практичного завдання.

День 3. На уроці зведемо докупи усі вивчені теми шляхом створення гри Ping-pong. Спочатку розберемо логіку гри, створимо її окремі концепції, після чого все об’єднаємо та оформимо. Після уроку - виконання практичного завдання.

День 4. Самостійна робота і здача фінального проєкту.

Реєстрація

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#FrontEnd #Java #Python #CyberBionic Systematics #Безкоштовні онлайн курси IT
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...