• Головна
  • У Києві зміниться режим роботи станції метро "Оболонь": подробиці
15:15, 5 травня 2023 р.

У Києві зміниться режим роботи станції метро "Оболонь": подробиці

У Києві зміниться режим роботи станції метро "Оболонь": подробиці

У неділю, 7 травня, на станції метро «Оболонь» запрацює вестибюль № 1 – у напрямку станції «Мінська». А вестибюль № 2 в напрямку станції «Почайна» буде зачинено.

Про це повідомляє КП "Київський метрополітен".

Зміни в режимі роботи станції пов’язані з ремонтом підземних пішохідних переходів, що перебувають на балансі КП «ШЕУ» Оболонського району.

Станція метро «Оболонь» працює для перевезень пасажирів із 05:29 до 22:29. Водночас як укриття станція працює цілодобово.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 00:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий: при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ – посвідчення особи; прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу.

Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей; уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Раніше ми розповідали, що в Києві на вихідних деякі автобуси змінять маршрути

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час. Приєднуйтеся до нашої спільноти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #метро #Оболонь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...