• Головна
  • Це – техніка: збитим БПЛА над Києвом виявився український Bayraktar
09:29, 5 травня 2023 р.

Це – техніка: збитим БПЛА над Києвом виявився український Bayraktar

Це – техніка: збитим БПЛА над Києвом виявився український Bayraktar

Насправді у четвер ввечері, 4 травня, у небі над Києвом був збитий український безпілотник турецького виробництва Bayraktar.

Про це повідомили в командуванні Повітряних сил ЗСУ.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Українські захисники були змушені збити ударний БПЛА, бо під час планового польоту втратили над ним керування. Оскільки неконтрольоване перебування БпЛА у небі столиці могло привести до небажаних наслідків, було прийнято рішення про застосування розрахунків мобільних вогневих груп.

Ціль – знищено! Шкода, але це техніка, і такі випадки трапляються. Імовірно йдеться про технічну несправність, причини встановлюються, — зазначили військові.

У командуванні наголосили, що внаслідок бойової роботи та падіння уламків БПЛА жертв та постраждалих немає.

Раніше ми розповідали, що внаслідок падіння уламків збитого БПЛА у Солом'янському районі Києва в нежитловому приміщенні 4-поверхової будівлі виникла пожежа.

Крім того, писали про те, що вночі, 4 травня, росіяни вкотре здійснили повітряну атаку дронами та ракетами. В результаті збиття ворожих цілей, уламки впали в трьох районах столиці і пошкодили дороги та автомобілі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #БПЛА #Байрактар #Повітряні сили #безпілотник #некерований
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...