• Головна
  • Автомобіль до 2000 доларів: ТОП-10 варіантів, які можна придбати в Києві
08:31, 3 травня 2023 р.

Автомобіль до 2000 доларів: ТОП-10 варіантів, які можна придбати в Києві

Автомобіль до 2000 доларів: ТОП-10 варіантів, які можна придбати в Києві

Купівля та продаж вживаного автомобіля в Києві та загалом в Україні дуже популярні процеси і не втрачають актуальності. Така машина коштує дешевше, можна підібрати будь-яку марку на власний смак і, якщо це перше авто – є сенс брати недорогу модель. Звичайно, ви маєте врахувати, що придбання вживаної машини може бути пов'язано з ризиком купити замість бажаного засобу пересування джерело постійних і невиправданих витрат на ремонт.

Журналісти 44.ua підготували для вас добірку з 10 автомобілів, які можуть вас зацікавити та стати непоганим засобом пересування. Враховуйте, що за таку суму, – 2000 доларів, транспортні засоби мають певні дефекти та недоліки.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих, актуальних та перевірених новин Києва, Київщини та України.

Перший автомобіль в нашій добірці – це седан GEELY MK 2011 року виробництва. В оголошенні зазначено, що авто має 1,5-літровий бензиновий двигун, а також встановлено Гбо-4. Крім того, автор вказав про те, що машина має гідропідсилювач керма, чотири електросклопідйомники, кондиціонер, підігрів дзеркал, велюрові сидіння. Щодо ремонту, то автор зауважив, що дно автомобіля ціле, проте є корозія на зовнішній частині дверей та у порогах дірки. Але автівка на повному ходу.

Пробіг: 240 000 км.

Вартість авто:$1420 ~ 55 300 грн.

Продається у Києві автомобіль DAEWOO Lanos 2003 року випуску. Як зазначив авто оголошення машина має 1,5-літровий бензиновий двигун, а також, що газ вписаний.

На фотографіях автомобіль має непоганий зовнішній вигляд, без іржі. Салон також доглянутий та чистий.

На жаль, багато інформації про стан автомобіля та його характеристика немає, проте автор вказав, що за додатковими запитаннями потрібно звертатись за телефоном.

Пробіг: 211 000 км.

Вартість авто: $1700 ~ 66 200 грн.

Також пропонують придбати машину OPEL Astra 1993 року виробництва. Вказано, що авто має 2-літровий бензиновий двигун, а також встановлена газова установка.

В оголошенні автор додає, що автомобіль на повному ходу, мотор працює рівно, не димить, ходова частина зроблена, а документи в порядку. Крім того, зазначено, що ціна на автівку вказана без торгу.

Пробіг: 245 000 км.

Вартість авто: $1500 ~ 58 400 грн.

Наступний варіант в нашій добірці – автомобіль ВАЗ 21099 2004 року випуску. Зазначено, що авто має 1,5-літровий бензиновий двигун.

Автор оголошення вказав, що ходова в порядку, встановлено нові тормозні колодки, відремонтована коробка, щеплення. Крім того, власник додає, що газ вписаний в техпаспорт, але він не підключений, а кузов не гнилий.

На фотографіях машина виглядає достойно та може стати непоганим варіантом для придбання засобу пересування. Оцінити салон не можемо, оскільки відсутні фотографії.

Пробіг:220 000 км.

Вартість авто: $1900 ~ 74 000 грн.

Також стоїть у продажу автомобіль RENAULT Megane 1996 року випуску. Вказано, що машина має 1,4-літровий бензиновий двигун.

Зазначається, що мотор, коробка передач та ходова знаходяться в хорошому стані, наявні склопідйомники передні та лінзи на фарах з хорошим ксеноном.

Також автор оголошення пропонує обмін на універсал за $1000-1500.

Пробіг:296 000 км.

Вартість авто: $1550 ~ 60 300 грн.

У Києві пропонують купити автомобіль DODGE Neon 1996 року випуску. Зазначено, що авто має 2-літровий бензиновий двигун.

В оголошенні зовсім не має інформації про автомобіль та його стан. Тільки вказано, що всі питання уточнювати по телефону.

Пробіг: не вказано

Вартість авто: $1800 ~ 70 100 грн.

Наступний варіант в нашій добірці – це седан DAEWOO Nexia 2008 року виробництва. Автомобіль має 1,6-літровий бензиновий двигун, а також встановлена газова установка.

Власник зазначив, що машина має передні єлектропідйомники вікон, гідропідсилювач керма, новий радіатор, противотуманні фари, автомагнітола. Сигналізація та багажник на кришу авто. Також в авто є кондиціонер в робочому стані та опалення.

Окрім того, в оголошені вказано, що машина потребує регулювання ГБО, ходова частина в нормі, задні тормозні барабани та колодкі практично нові (2021р), установлені нові тормозні колодкі.

Щодо недоліків, то автор додає, що автівка потребує заміни паливного фільта, задніх арок, ремонту передніх лівих дверей та локального перекрасу.

Пробіг: 266 000 км.

Вартість авто: $1750 ~ 68 100 грн.

Продається в Києві седан ВАЗ 2110 1997 року випуску. Авто має 1,6-літровий бензиновий двигун та встановлено ГБО.

Автор оголошення зазначив, що автомобіль на ходу та газ вписаний. Більше інформації про стан машини не має, а за додатковими запитаннями потрібно звертатись за телефоном.

Пробіг: 280 000 км.

Вартість авто: $1800 ~ 70 100 грн.

І останні варіанти в нашій добірці, вони ж є і найдорожчими. Перший автомобіль – це FORD Scorpio 1992 року виробництва. Машина має 2-хлітровий бензиновий двигун, а також встановлено ГБО.

На жаль, опису стану автомобіля та салону немає.

Пробіг:200 000 км.

Вартість авто: $2000 ~ 77 800 грн.

Другий найдорожчий варіант в нашій добірці – це авто GEELY CK 2011 року випуску. Машина має 1,5-літровий бензиновий двигун, а також в ній встановлено ГБО.

В оголошенні автор вказав, що машина на ходу, проте на задніх крилах виступила іржа. Більше опису немає, але за додатковими запитання, звертатись за телефоном.

Пробіг:153 000 км.

Вартість авто:$2000 ~ 77 800 грн.

Якщо ви все-таки вирішили придбати вживане авто, то з чого ж потрібно почати процес вибору б/в автомобіля?

Починається він з декількох важливих моментів:

  • Визначення бюджету. Перше, що необхідно зрозуміти, яку суму ви можете дозволити собі витратити. Від неї необхідно залишити близько 10% в резерві. Купуючи машину з пробігом, потрібно бути готовим до того, що вона зажадає деяких вкладень в ремонт будь-яких запчастин, навіть якщо в цілому вона в хорошому стані. Враховувати слід і те, що старий транспортний засіб можна купити за одну і ту ж суму і престижної марки, і бренду скромніше. Але різним буде і технічний стан - в першому випадку воно може бути гірше, ніж у другому.
  • Бажані технічні параметри автомобіля. Щоб покупка була максимально вдалою, потрібно скласти якомога більш повний їх список, щоб звузити коло пошуку і не витрачати свій час на варіанти, які спочатку не відповідають заявленим вимогам. Наприклад, слід визначити, дизельний або бензиновий потрібен транспорт, з повним приводом або без такого, з автоматичною або механічною коробкою передач. Позначити відразу варто і тип машини-седан, хетчбек, універсал, паркетник, джип, Мінівен, Мікроавтобус і т. д.
  • Пошук продавця. Існує три їх категорії, з якими варто ознайомитися, щоб купити б/в автомобіль в Україні і не прогадати. Перша – приватні особи, які займаються продажем власного транспортного засобу. Зазвичай власники машин знають, який стан об'єкта продажу, але не всі з них готові розповісти про нього всю правду. Тому, купуючи машину у приватної особи, потрібно добре розбиратися в її технічних параметрах або просити когось із знайомих, що мають відповідний досвід і знання, про допомогу у виборі. Друга категорія продавців – перекупники. Співпраця з ними загрожує тим, що їх товар може мати не найкращу якість. Не рідкість, коли вони цілеспрямовано вводять покупця в оману, щоб швидше і якомога дорожче продати автомобіль, що має не кращий стан. Третя категорія продавців – майданчики офіційних дилерів. Купівля машини у них-мабуть, найбезпечніший варіант, оскільки вони зацікавлені в підтримці своєї репутації, яку не захочуть псувати продажем неліквіду. Автомобілі проходять перевірку, і, незважаючи на те що ремонт вони зазвичай не виробляють, вони часто говорять правду про наявні у них недоліки.

Вибір продавця – важливий момент, і правильний підхід до нього дозволить не переплачувати і придбати транспортний засіб, про параметри якого ви будете повністю обізнані.

Також ми раніше писали про те, які автомобілі можна купити у Києві до 5000 тисяч доларів та обрали 7 варіантів.

Крім того, розповідали про вживані іномарки до 4000 доларів, які можна придбати у столиці та зібрали 10 варіантів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #авто #купити #вживані автомобілі #автівки #вартість машини #продавці #пробіг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...