• Головна
  • Оренда машини - всі лайфхаки та особливості
Новини компаній
16:00, 3 травня 2023 р.

Оренда машини - всі лайфхаки та особливості

Новини компаній

Якщо Ви плануєте ділову поїздку і хочете бути максимально мобільним для переміщення містом, не варто відмовляти собі в задоволенні використання висококласного автомобіля. Для того, щоб Ви могли почуватися буквально «як удома», але при цьому, з легкістю відклали всі клопоти, пов'язані з обслуговуванням машини, скористайтесь послугою прокат автомобілів в Києві, яку надає досвідчена і компетентна прокатна компанія RACE.

З професіоналами Ви можете взяти автомобіль напрокат на добу, тиждень, місяць або будь-який інший термін, вибравши попередньо тип, клас, модель, марку та інші характеристики. Завдяки внушиельному автопарку та вражаючим досвідом роботи сеціалістів компанії, їм вдається з легкістю задовольняти будь-які потреби клієнтів своєчасно та в повній мірі. Співпрацювати з професіоналами такого рівня дійсно комфортно і вигідно, незалежно від того, на який період і яку саме машину Ви хочете орендувати.

Оренда машини - всі лайфхаки та особливості, фото-1

Що потрібно для оренди машини у Києві? Як оформити послугу максимально вигідно?

Якщо думаєте, що прокат авто в Києві надто дорога та клопітка послуга, пропонуємо ознайомитись із пропозицією від RACE. Використовуючи офіційний сайт компанії https://race.net.ua/uk/arenda-avtomobilei-v-kieve.html, Ви зможете:

  • Вибрати найбільш вдалу та відповідну марку та моделі транспорту з кількох сотень варіантів та забронювати її зручним способом – на сайті, по телефону або використовуючи кращий месенджер у режимі реального часу.
  • Орендувати авто залізничний вокзал Київ або в інших місцях, вибираючи найбільш вдалу пропозицію з безлічі, сформованих компанією - таким чином, Вам не доведеться довго переміщатися містом у пошуках офісу компанії і Ви швидко пересядете в комфортабельний транспорт по приїзду до столиці.
  • Взяти машину без водія або з водієм у разі потреби, а також оформити додаткові послуги – встановлення автокрісла, надання навігатора.
  • Розрахувати бюджет поїздки та спланувати його заздалегідь, вибираючи оптимальну кількість днів користування послугою – уважно, що чим більше днів Ви хочете використовувати транспорт, тим вигідніше це буде.
  • Скористатися системою накопичення бонусів для постійних клієнтів та іншими маркетинговими пропозиціями – компанія подбала про те, щоб машина в оренду на тривалий термін, як і варіант оренди на кілька годин ставали дедалі більш доступними послугами.

Для того щоб оформити послугу, перейдіть на офіційний сайт, визначтеся з варіантом транспорту, залиште заявку на сайті. Крім того, можна використовувати номер телефону та бронювати авто у телефонному режимі, вказуючи усі Ваші побажання.

Оренда машини - всі лайфхаки та особливості, фото-2

Використовуючи послуги прокатної компанії RACE, Ви заощаджуватимете

Прокат автомобілів від компанії RACE з кожним роком стає все більш затребуваною та популярною послугою. Це можна легко пояснити зростанням затребуваності на комфортне переміщення у великих містах України, що не завжди зручно чи переважно для приїжджих людей. Плюс компанія дійсно витратила багато часу на формування вигідної маркетингової пропозиції, яка дозволяє орендувати транспорт з вигодою навіть у тому випадку, коли Ви приїхали до Столиці на кілька місяців і хочете мати можливість використовувати комфортне авто.

Компанія RACE - одна з небагатьох, кому вдалося перевести прокатні послуги на зовсім новий рівень, гарантуючи клієнтам не лише високий клас авто, а й помірну вартість послуг, незалежно від термінів та інших аспектів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Прокат автомобілів Київ #оренда авто Київ #компанія RACE
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...