• Головна
  • З центра Києва можуть прибрати незаконні атракціони-турніки
11:02, 2 травня 2023 р.

З центра Києва можуть прибрати незаконні атракціони-турніки

З центра Києва можуть прибрати незаконні атракціони-турніки

У Київській міській адміністрації розповіли, що атракціони-турніки на Хрещатику встановлені незаконно. Міська влада пообіцяла спільно з правоохоронцями вирішити це питання.

Про це повідомив заступник міського голови Володимир Бондаренко у відповіді на петицію  містян.

Ще більще важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись та читайте новини Києва, столичного регіону та України.

Він підтвердив, що така діяльність на Хрещатику є несанкціонованою. Тому у КМДА мають намір посилити співпрацю з правоохоронцями для ефективнішої реакції на подібні випадки.

Зазначимо, що у лютому автор петиції № 11797 Станіслав Петлюченко закликав міську владу прибрати атракціони на Хрещатику.

На головній вулиці Києва – Хрещатику, розташовано багато атракціонів, так названих «лохотронів» які дуже псують пейзаж вулиці. І обманюють киян та гостів міста на гроші, – наголосив Петлюченко.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що місцеві мешканці Софіївської Борщагівки просять приєднати населений пункт до Києва. Люди аргументують це тим, що всі їх податки потрапляють у столичний бюджет.

Також повідомляли про те, що комісія Київської міської ради схвалила петицію щодо запровадження у столиці пересадкового квитка на проїзд у громадському транспорті, що буде дійсний протягом 90 хвилин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #турніки #Хрещатик #КМДА #петиція #незаконні атракціони
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...