• Головна
  • У столиці відкрилася виставка картин на рештках ракет, якими окупанти бомбили Київську область, – ФОТО
12:22, 28 квітня 2023 р.

У столиці відкрилася виставка картин на рештках ракет, якими окупанти бомбили Київську область, – ФОТО

У столиці відкрилася виставка картин на рештках ракет, якими окупанти бомбили Київську область, – ФОТО

У річницю визволення Київської області у столиці відкрилася виставка картин на рештках російських ракет, якими окупанти бомбили столичний регіон.

Про це розповіли на сторінці Дипломатичної академії України при МЗС.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Не забувайте підписуватись.

У столиці відкрилась виставка картин на уламках російських ракет, які обстрілювали КиївщинуУ столиці відкрилась виставка картин на уламках російських ракет, які обстрілювали КиївщинуУ столиці відкрилась виставка картин на уламках російських ракет, які обстрілювали Київщину

Ця виставка – свідчення того, що навіть у найбільш складні моменти людина здатна знайти красу. Кожна робота розповідає історію трагедії та перемоги, руйнування та відродження, – йдеться в повідомленні.

Побачити виставку можна з 28 квітня по 5 травня з понеділка по п’ятницю з 11:00 до 16:00 у приміщенні Дипломатичної академії України при МЗС.

Як ми писали раніше, у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва вперше представили виставку творів Марії Приймаченко «Людям на радість».

Також повідомляли про те, що  28 квітня на території Печерського ландшафтного парку Співоче стартує традиційна виставка квітів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #виставка #картини #ракети #уламки #творчість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...