• Головна
  • Де в Києві орендувати альтанки з мангалом для пікніка?
Новини компаній
13:00, 28 квітня 2023 р.

Де в Києві орендувати альтанки з мангалом для пікніка?

Новини компаній

Тепла погода так і манить залишити всі справи та влаштувати собі смачний вікенд на природі – з шашликами та теплим спілкуванням у колі близьких людей. Це й не дивно, адже весняно-літній сезон - це найкраща пора шашликів з цікавими та веселими виїздами на природу. Якщо у вас зовсім скоро намічається свято або ж може ви просто хочете разом із друзями чи рідними виїхати за місто аби класно разом провести час, тоді відмінним варіантом стане саме оренда альтанок Київ у чудовому та мальовничому місті.

Де в Києві орендувати альтанки з мангалом для пікніка?, фото-1

Поки ще не знайшли для себе місцини, де б оренда альтанок влаштувала вас на всі 100%? Сьогодні пропонуємо вам звернути увагу на можливість орендувати альтанки з мангалом на риболовно-спортивній базі «СМАРАГДОВА», яка розташована у місті Київ на Оболоні.

Чому саме варто звернути увагу на це місце?

Оренда альтанок з мангалом на цій базі – це ваше краще вирішення, адже сюди не потрібно далеко їхати та можливо дуже зручно дістатися пішки. Це величезний просторий облаштований парк, на території якого та навколо цвітуть вишні та яблуні, абрикоси та та груші. Всюди буяє зелена трава, відсутні будь-які забудови та автомобільні дороги.

До уваги всіх тих, хто якраз зараз шукає кращу оренду альтанок під Києвом аби комфортно провести час на природі, тут залюбки запропонують найкращі умови. Якщо говорити про те, чому оренда альтанок Оболонь – вигідна послуга, окремо хотілося б відзначити:

  • відпочинок відбуватиметься на облагородженій території;
  • біля кожної альтанки зона барбекю;
  • в альтанках комфортно розміщаються різна кількість гостей (від 1 до 70);
  • завдяки такій послузі як «оренда альтанок з мангалом» вам не потрібно буде самостійно збирати мангал чи споруджувати його за допомогою підручних засобів.
Де в Києві орендувати альтанки з мангалом для пікніка?, фото-2

Серед інших переваг відпочинку пітрібно згадати про сервіс. Оренда альтанки Київ можлива з 10:00 до 22:00. Доступне безкоштовне паркування біля території бази, безкоштовні мангали, сучасна вбиральня.

Які ще додаткові переваги має оренда альтанок в «Смарагдовій»?

Додатково за для зручності та комфорту гостей, які приїхали сюди на відпочинок разом із дітками, тут доступний чудовий дитячий майданчик. Для любителів активного проведення часу побудований волейбольний майданчик, працює прокат квадроциклів та прокат човнів. Тому якщо ви все ще мрієте про неперевершений відпочинок на берегу Дніпра, база «Смарагдова», що у Києві – ваше найкраще рішення.

Де в Києві орендувати альтанки з мангалом для пікніка?, фото-3

Для того аби швидко по часу зв'язатися з представником бази та обговорити майбутню оренду альтанок, скористайтеся контактною інформацією, яка розташована на офіційному інтернет-сайті бази bazaizumrudnaya.kiev.ua розділі «Контакти». Оберіть для себе підходящий номер телефону або ж електронну адресу для зв'язку і отримайте детальну консультацію аби вже найближчим часом можна було гарно відпочити у мальовничому місці. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...