• Головна
  • Промислові теплиці з плівки й полікарбонату: основні переваги та де і чому краще замовляти?
Новини компаній
12:41, 25 квітня 2023 р.

Промислові теплиці з плівки й полікарбонату: основні переваги та де і чому краще замовляти?

Новини компаній

Цілорічне вирощування овочів з ягодами та пряними травами, а також квітів з саджанцями та розсадою сьогодні стало цілком реальним саме завдяки присутності у продажу різноманітних теплиць. Якщо раніше виготовлення теплиць можна було замовити лише для фермерського господарства або ж для приватного використання, то сьогодні сучасні технології дозволили перейти в будівництві навіть до промислових теплиць. Це потрібно для того аби можна було перейти від простого виробництва до вирощування у фермерських масштабах.

Якщо ви вирішили замовити промислові теплиці в Києві, можете бути впевнені у тому, що приймаєте вірне рішення. Для того аби отримати продукцію найкращої якості, просто розшукайте для співпраці надійного та перевіреного виробника Леоніда Марковича “Нова Теплиця”.

Промислові теплиці з плівки й полікарбонату: основні переваги та де і чому краще замовляти?, фото-1

Про промислові теплиці фермерського типу

Від дачних арочних теплиць, промислові теплиці Мрія звісно ж відрізняються своїм розміром. Вони набагато більші за своєю шириною та й в довжині можуть бути будь-які. Такі фермерські теплиці можуть бути як цілорічними, так і відповідно сезонними. Якщо мова про зимові теплиці, які будуть експлуатуватися впродовж цілого року, у них можливо встановлювати автоматичне опалювальне обладнання з устаткуванням аби вирощування будь-яких культур стало ще простішим і ви могли задовольнити попит споживачів на ягоди з овочами та прянощами або ж навіть квітами. Серед основних різновидів промислових теплиць, що їх спеціалісти пропонують своїм замовникам, окремо відзначимо факт того, що бувають наступні варіації теплиць:

  • промислові тунелі без будь-яких торців, які ефективно захищають будь-які рослини від кислотних дощів із сонцем;
  • теплиці під плівку як дачних так і фермерських великих теплиць, які зазвичай використовують у якості сезонного варіанту для вирощування культур, які погано ростуть на відкритому грунті;
  • теплиці під плівку зі спеціальним надувом або простіше кажучи покращені конструкції, котрі мають теплозберігаючий варіант для процесу вирощування культур до пізньої осені з не холодною зимою та ранньою весною. Також можна використовувати для зимового вирощування, тільки з додатковими системами обігріву теплиць.

Такі промислові теплиці Мрія для фермерів – кращий варіант для вирощування величезної кількості різноманітних культур. Вони практичні, функціональні, надійні та довговічні, особливо коли за виготовлення таких теплиць візьмуться профі та знавці своєї справи.

Найкращі промислові теплиці замовляйте у короля теплиць Леоніда Марковича

Якщо ви хочете знайти для себе кращу можливість в Києві замовити теплиці під полікарбонат за більш ніж прекрасною ціною, причому без втрати на якості готових конструкцій, радимо вам звернутися до відомого в Україні короля теплиць Леоніда Марковича. Саме тут, у компанії «Нова Теплиця», у вас буде гарна змога купити теплиці по розумній вартості. Своїм клієнтам Леонід Маркович пропонує справді високу якість готових теплиць за більш ніж приємною ціною. А ще вам тут завжди готові запропонувати різні варіанти комплектації теплиць під плівку чи полікарбонат з використанням оцинкованих труб діаметром 20х20 або 40х20мм та інше.

Якщо говорити про труби до великих промислових теплиць Мрія, то вони можуть бути як із чорних труб під фарбування, так і оцинкованих труб, які не піддаються процесу корозії. До речі, для труб під фарбування використовується спеціальна порошкова фарба, яка запікається в печі, прослужить 25-ть років. Тобто фарбувальні роботи можна буде повторити аж через 25 років. У будь-якому випадку спеціалісти компанії завжди будуть готові підібрати для клієнтів оптимальний варіант промислових та інших теплиць, виходячи з їх потреб та фінансових можливостей. Тому якщо ви все ще не знайшли для себе найкращого виробника теплиць, без вагань звертайтеся. «Нова Теплиця» – ваш справді найкращий варіант для співпраці.

Висока якість теплиць, демократичні українські ціни на теплиці в Києві під плівку й полікарбонат, безліч готових варіантів та конструкції на замовлення. Консультації та професійна допомога у виборі, безкоштовна доставка по Україні та професійний монтаж, всі ці та інші переваги у компанії «Нова Теплиця» завжди залюбки готові запропонувати всім без виключення клієнтам. Купуючи каркаси теплиць від маленьких до великих конструкцій в компанії «Нова Теплиця», яка максимально відповідає всім вашим вимогам, ви завжди можете бути на всі 100% впевнені у високій якості отриманого товару. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...