• Головна
  • На поминальні дні у Києві кладовища відвідали 15 тисяч людей
12:32, 24 квітня 2023 р.

На поминальні дні у Києві кладовища відвідали 15 тисяч людей

На поминальні дні у Києві кладовища відвідали 15 тисяч людей

Поминальні дні 22-23 квітня в Києві пройшли спокійно. За офіційною інформацією національної поліції міста Києва, надзвичайних подій пов’язаних з проведенням Поминальних днів в столиці не відбувалось. Порушень громадського порядку також не зафіксовано.

Про це повідомив глава КМВА Сергій Попко.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Це стало результатом чітко спланованої та організованої роботі усіх структур, залучених до забезпечення правопорядку на Поминальні дні - Національної поліції, патрульної поліції, ДСНС, муніципальної охорони міста, представників ДФТГ, військової служби правопорядку, Національної гвардії та інших, – зазначив Попко.

Загалом було задіяно понад 1400 чоловік особового складу, в тому числі майже 250 автопатрулів. Публічна безпека та порядок під час проведення поминальних днів забезпечувався на 14 міських кладовищах, які відвідало близько 15 тисяч громадян. Тож всі кияни змогли безперешкодно і в безпеці відвідати цвинтарі в суботу і неділю.

Поминальні дні в Києві ще не закінчилися. Вони триватимуть до 8 травня.

Ще раз попрошу усіх киян - під час відвідування місць поховань пам’ятайте правила безпеки. Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Бережіть себе і близьких. А влада міста зробить усе можливе, аби забезпечити громадський порядок. І щоб кожен киянин почувався в рідному місті захищеним! – наголосив Сергій Попко.

Як ми повідомляли, під час поминальних днів у Києві організують додатковий випуск рухомого складу на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ.

Також писали, що у столиці затвердили графік проведення поминальних днів на місцях поховань у 2023 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #поминальні дні #поліція #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...