• Головна
  • У центрі Києва зацвіли тюльпани, які подарувало Королівство Нідерланди, – ФОТО
19:15, 20 квітня 2023 р.

У центрі Києва зацвіли тюльпани, які подарувало Королівство Нідерланди, – ФОТО

У центрі Києва зацвіли тюльпани, які подарувало Королівство Нідерланди, – ФОТО

У центрі Києва розквітли тюльпани, які подаровало столиці Королівство Нідерланди.

Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, столичного регіону та України.

У столиці розквітли тюльпани, що подарувало Королівство НідерландиУ столиці розквітли тюльпани, що подарувало Королівство НідерландиУ столиці розквітли тюльпани, що подарувало Королівство НідерландиУ столиці розквітли тюльпани, що подарувало Королівство Нідерланди

На підприємстві зазначили, що центр міста прикрашають п'ять різних сортів тюльпанів, що подаровані Королівством Нідерланди.

Першими зацвіли червоні тюльпани сорту Charade. Також починають розпускатися жовті тюльпани Nivea Sun і фіолетові Bullit. Рожеві тюльпани сорту Salmon Impression тільки готуються до цвітіння. А жовто-червоні Park Tiger ще поки в бутонах.

У КО «Київзеленбуд» додали, що восени 2022 року в Києві було висаджено 125 000 тюльпанів: на Майдані Незалежності, Хрещатику, Пейзажній алеї та в київських парках.

Нагадаємо, ми розповіли, що у Києві розквітли перші дерева магнолії. Кияни та гості столиці вже можуть побачити їхні квіти. Тридцять дерев уже в білому цвіті, серед них є і ті, які починають квітнути ще до появи листків, оскільки дощова погода лише сприяє їхньому цвітінню. Бо ці рослини люблять вологу.

Вас також може зацікавити: В Дніпровському районі Києва висадили сотні троянд, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #квіти #тюльпани #Київзеленбуд #Королівство Нідерланди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...