• Головна
  • У Києві на Троєщині вибухнула граната: постраждали чоловік та жінка, – ФОТО
11:31, 16 квітня 2023 р.

У Києві на Троєщині вибухнула граната: постраждали чоловік та жінка, – ФОТО

У Києві на Троєщині вибухнула граната: постраждали чоловік та жінка, – ФОТО

У Києві вчора ввечері, 15 квітня, в Деснянському районі на вулиці Милославській пролунав вибух. На місці події, правоохоронці встановили що, за попередніми даними, стався вибух гранати. Двох потерпілих госпіталізовано у лікарню.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Києві.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

Зазначається, що ввечері 15 квітня до поліції Києва надійшла інформація про те, що на вулиці Милославській було чутно вибух. У подальшому було виявлено жінку і чоловіка із тілесними ушкодженнями.

Згідно з повідомленням, попередньо правоохоронці з’ясували, що вибухнула граната, внаслідок чого чоловік та його знайома отримали тілесні ушкодження. Потерпілих госпіталізовано у лікарню.

Поліцейські встановлюють усі обставини інциденту. На місці працюють профільні служби.

Також повідомляли, що у Білій Церкві на Київщині вдень, 2 квітня, стався вибух на території приватного домогосподарства, внаслідок чого загинула одна людина.

Крім того, писали про те, що 22 березня до поліції Києва надійшла інформація про те, що на провулку Квітневому, у Подільському районі столиці, було чутно вибух та в подальшому виявлено тіло невідомого із тілесними ушкодженнями.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #вибух #граната #постраждалі #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...