• Головна
  • Хіп-хопу — 50: в Україні запустили подкаст, присвячений вуличним культурам
15:15, 14 квітня 2023 р.

Хіп-хопу — 50: в Україні запустили подкаст, присвячений вуличним культурам

Хіп-хопу — 50: в Україні запустили подкаст, присвячений вуличним культурам

Автори нового тематичного подкасту — всеукраїнська платформа Street Culture і Radio SKOVORODA.

З квітня творці Street Culture Podcast щотижня розповідатимуть про формування різних напрямів вуличної культури в Україні: брейкінгу, диджеїнгу, скейтбордингу, паркуру тощо.

Разом із гостями ведучі подкасту дізнаються, як вулична культура позбавилася частини «контр-» і який шлях пройшла від сходів харківського театру до створення перших в Україні урбан-майданчиків.

Хіп-хопу — 50: в Україні запустили подкаст, присвячений вуличним культурам, фото-1

Кожен епізод — присвячений окремому напрямові у формуванні вуличної культури в українському просторі.

У подкасті герої ділитимуться інсайтами про улюблену справу, про себе в ній і про свободу, яка є головним елементом вуличної культури й головною складовою духу всіх нас.

Перший випуск — про хіп-хоп, що нині відзначає своє 50-річчя.

Як хіп-хоп-культура прийшла в Україну? Кого можна вважати батьками-засновниками українського хіп-хопу? Звідки діставали перші звукозаписи і як саме їх поширювали? Як хіп-хоп потрапив на телебачення? На який рівень вийшов український хіп-хоп зараз і куди він прямує тепер?

Про все це в дебютному випуску розповідає гість Street Culture Podcast — засновник першого в Україні хабу вуличної культури Green Screen Studio Владислав Зюбан ака Fix.

*Street Culture — всеукраїнська платформа з просування вуличних культур в Україні, що об’єднує чемпіонів, атлетів і вуличних артистів з усієї країни. Street Culture є авторами перших урбан-парків у Харкові та співавторами найбільшого в Україні урбан-парку на ВДНГ в Києві. З літа 2022 року в партнерстві з мережею молодіжних просторів «Твори» команда займається розвитком культурно-соціального центру для ВПО Urban Camp Lviv.

**Radio SKOVORODA — перша мандрівна онлайн-радіостанція, заснована у 2015 році у Львові, і одна з найбільших українських подкаст-платформ.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, перевірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #хіп-хоп #подкаст
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...