Партнерський матеріал
15:00, 17 липня 2023 р.

Хочеш в Айті, почни з курсів

Партнерський матеріал
Хочеш в Айті, почни з курсів

Якщо Ви зацікавлені в кар'єрі в галузі інформаційних технологій (АІТ), то початок Вашого шляху може бути трохи заплутаним. Але не хвилюйтеся - тут ми дамо кілька порад, які допоможуть Вам розпочати кар'єру в цій галузі.

  1. Вивчіть основи програмування: Якщо Ви хочете розпочати кар'єру в АІТ, то Вам потрібно буде знати хоча б одну мову програмування. Зараз дуже популярними є такі мови, як Python, Java та JavaScript. Ви можете почати з основ програмування, таких як змінні, оператори, цикли та функції.

  2. Вивчіть алгоритми та структури даних: Оскільки програмування - це процес вирішення задач, Вам потрібно буде знати, як правильно створювати алгоритми та використовувати різні структури даних, такі як списки, масиви, черги та стеки.

  3. Ознайомтеся зі своєю метою та спеціалізацією: У галузі АІТ є багато спеціалізацій, таких як веб-розробка, мобільна розробка, аналітика даних, машинне навчання та багато інших. Перед тим, як почати вивчати будь-яку з цих галузей, ви повинні зрозуміти, яка саме спеціалізація Вас цікавить та що саме Ви хочете робити.

  4. Знайомтеся з технологіями та інструментами: В галузі АІТ постійно відбуваються зміни та оновлення. Важливо стежити за останніми тенденціями, технологіями та інструментами, які використовуються в цій галузі. Наприклад, веб-розробникам необхідно знати HTML, CSS та JavaScript, а

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель)

Комп'ютерна школа Hillel (Гілель) — одна з найбільших IT-шкіл в Україні, яка навчає програмуванню, тестуванню, менеджменту, рекрутингу, маркетингу та дизайну. Школа як навчає IT професіям з нуля, так і підвищує кваліфікацію фахівців, які вже працюють в IT. 

Одним із ключових показників роботи Hillel IT School є відсоток працевлаштованих студентів. Для того, щоб цей показник був максимально високим, до викладацького складу запрошуються лише досвідчені фахівці з найкращих IT-компаній, які чітко розуміють, яких навичок вимагає ринок праці.

У штаті є HR-фахівці, які проводять тестові інтерв'ю зі студентами в рамках курсу, дають рекомендації щодо складання резюме, публікують Junior або Trainee вакансії, а також контактують із рекрутерами місцевих компаній та направляють до них випускників та їх CV.

Для ефективного та комфортного навчання школа створює власні продукти. Одна з розробок — навчальна платформа Hillel LMS, яка створена на підставі багаторічного досвіду в підготовці фахівців з різноманітних IT-напрямків. Також був створений загальнодоступний та універсальний довідник для IT фахівців українською мовою —  ITWiki.

Школа дотримується ідеї абсолютної клієнтоорієнтованості і намагається зробити навчальний процес якомога комфортнішим для всіх студентів. 

Місія Hillel IT School — дати можливість кожному змінити своє життя і стати затребуваним фахівцем в IT.

Відгуки випускників

Слідкуйте за мережами школи: Instagram, TikTok, Twitter

Телефон: 0800 20 8020

Lemon.School у Києві

Як вибрати відповідний курс із програмування? Рекомендується звернути увагу на основні чинники:

  • наявність мови програмування, яка вам необхідна;
  • відповідність вартості курсу і наданої програми навчання;
  • реальні відгуки про курс, на якому ви вирішили зареєструватися;
  • гідний рівень навчання;
  • доступність викладача або сервіси підтримки.

З огляду на ці показники, вам буде набагато простіше підшукати відповідний курс для розвитку своїх здібностей у сфері програмування.

Яку школу вибрати в Києві

Де отримати якісну освіту в Києві? Комп'ютерна школа Lemon.School є однією з найбільших в Україні. Пропонуються такі курси:

  • програмування;
  • тестування;
  • рекрутинг;
  • менеджмент;
  • маркетинг;
  • дизайн.

Можна здобути освіту з нуля. Є курси підвищення кваліфікації.

До викладацького складу входять виключно фахівці з чималим досвідом роботи в найкращих IT-компаніях. Вони чітко розуміють, які навички необхідно набути студентам. Це суттєво збільшує відсоток працевлаштованих студентів-випускників Lemon.School.

У штаті передбачені HR-фахівці. Вони відповідають за проведення тестових інтерв'ю зі студентами в рамках курсу. Ви зможете отримати цінні рекомендації про те, як скласти резюме. Також відбувається співпраця з рекрутерами місцевих компаній, публікації Junior або Trainee вакансій.

Щоб навчання було ефективнішим, школа створює та застосовує власні продукти, як-от навчальна платформа, універсальний довідник для IT-спеціалістів українською мовою.

З Lemon.School кожен отримує можливість змінити своє життя та отримати затребувану професію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...