• Головна
  • На Оболоні у Києві облаштують трирівневий паркінг
10:31, 6 квітня 2023 р.

На Оболоні у Києві облаштують трирівневий паркінг

На Оболоні у Києві облаштують трирівневий паркінг

У Києві на Оболоні побудують трирівневий паркінг на 720 місць. Його підземна частина слугуватиме укриттям для містян під час повітряних тривог.

Про це повідомили на сайті КМДА.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Скоріше долучайтесь та читайте.

Зазначається, що паркінг буде підземно-наземним – тобто таким, як побудували в столичному зоопарку. Загальна площа складатиме 10 120 кв. м, площа приміщень подвійного використання – 2 360 кв. м. Проєкт передбачає створення безбар’єрного середовища – доступ до нього матимуть усі групи населення.

Проєкт рекреаційної зони із паркінгом на Оболоні, КМДА

Проєкт рекреаційної зони із паркінгом на Оболоні, КМДА

Паркінг збудують у межах облаштування рекреаційної зони, до якої увійде парк «Наталка», набережна та острів Оболонський – аби відвідувачі могли залишити свої автівки, а за потреби мали доступ до укриття.

Додамо, раніше міський голова столиці Віталій Кличко повідомляв, що місто планує презентувати велику рекреаційну зону на Оболоні. Наразі тривають роботи зі зведення пішохідного мосту та облаштування острова Оболонський. На зведення пішохідного мосту бюджетних грошей місто не залучає. Будівництво відбувається за кошти меценатів та Метрополії Великого Парижа.

Також ми писали про мальовничі та гарні парки столиці, які неодмінно варто відвідати киянам та туристам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #Оболонь #паркінг #укриття #КМДА #парк "Наталка"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...