• Головна
  • Киянин продав неіснуючі автомобілі на $ 90 тисяч доларів
19:15, 4 квітня 2023 р.

Киянин продав неіснуючі автомобілі на $ 90 тисяч доларів

Киянин продав неіснуючі автомобілі на $ 90 тисяч доларів

У Києві поліцейські затримали чоловіка, котрий продавав неіснуючі авто, повідомляють у поліції Києва.

Так, за словами правоохоронців, киянин обіцяв замовникам привезти автомобілі з-за кордону, а після отримання авансу зникав.

Шахрайськими оборудками займався 42-річний місцевий мешканець.Він обіцяв придбати машини класу люкс за ціною, значно нижчою ринкової з площадки СЕТАМ або пригнати з Литви.

Після отримання коштів зловмисник вимикав телефон, а ошукані клієнти більше не бачили ні грошей, ні автомобіля. Правоохоронці провели у фігуранта санкціоновані обшуки та вилучили свідоцтва про народження із зміненими анкетними даними, волонтерські посвідчення, документи про перебуванні на військовому обліку, оформлені на різних осіб, печатки і бланки з ознаками підробки, гроші, чорнові записи, вогнепальну зброю та набої.

Киянин продав неіснуючі автомобілі на $ 90 тисяч доларів, фото-4

Також правоохоронці виявили у шахрая лист, в якому нібито керівник одного з департаментів Нацполіції звертається з проханням до керівників митниці та військової адміністрації однієї з областей посприяти у виїзді за кордон низки військовозобов’язаних чоловіків під виглядом волонтерів.

Вилучені докази направлено на експертизу. Аферисту вже інкриміновано підозру. Наразі тривають слідчі дії з метою встановлення та притягнення до відповідальності інших його спільників. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Київщині правоохоронці розшукують шахрайку, яка входить у довіру до пенсіонерів з вигаданою історією про лікування їх родичів від онкохвороб та видурює у них гроші.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьогодні #аферист #зловмисник #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...