• Головна
  • У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках
Новини компаній
11:00, 4 квітня 2023 р.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках

Новини компаній

Недержавний Театр «Маскам Рад» існує протягом 12-ти років і не припиняв своєї роботи ані під час пандемії, ані під час бойових дій у передмісті столиці у березні 2022 року. Отже, команда Театру точно знає, що театральна діяльність потрібна киянам під час війни навіть більше, ніж у мирні часи. Коли стріляють гармати, Музи не мовчать, а волають.

9 квітня о 16.00 у Камінній залі Київської фортеці (бульвар Лесі Українки між будинками №№ 12 і 14) відбудеться показ мелодрами "П`янке одкровення"

Глядачі побачить і почують романтичні історії шаленого кохання крізь погляд сучасної української драматургії. Геніальний красень, нащадок українців, французів і австрійців, високий, ставний, чарівний, але не зрозумілий і навіть ворожий для багатьох сучасників. На гялачів чекає чуттєва мелодрама про дивні та зворушливі любовні стосунки одного з найщиріших музичних романтиків, нащадка українського козацького роду. В Україні його тінь і досі блукає тінистими доріжками старовинних парків. Неможливо окільцювати чайку, яка прагне до свободи.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-1

Квитки: https://concert.ua/uk/booking/pjanke-odkrovennja-09-04/

11 квітня о 18.30 і 30 квітня о 15.00 у безпечному Підвалі Культури (вул. Гончара, 30А) відбудеться показ комедії «Переможці часу».

Це легка сучасна комедія для гарного настрою.

Чарівногозоряноговечоранаберезіморяодногоздивовижнихкурортівзустрічаютьсядвоє: чоловікіжінка. ЇОбидваталановиті, розумні, дотепніівеселі. Обидва - звеликимдухомавантюризму. Їхзустрічбулавипадковоюімогланіколинетрапитися, бовонимаютьзовсімрізнийжиттєвийдосвід. Протеближчепознайомившись, вониодразузрозуміли, щоїхоб`єднуєнабагатобільше, ніжроз`єднує, таїмразомобов`язковоцимпотрібноплідноскористатися ... Нашімріїзавждиздійснюються, особливо, якщомидляцьогоробимощосьпотрібнейкорисне!

Оазис миру та Любові під час війни - лише на деякий час, проте цей час є безцінним для кожного з нас.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-2

Квитки: https://kontramarka.ua/uk/ocoliti-hitparad-76775.html

16 квітня о 15.00 у Підвалі Культури (вул.Гончара, 30А) відбудеться показ мелодрами "Алгоритм кохання"

Подейкують, що Любов - всюди навколо нас. Це - найбільше, найглибше й найпрекрасніше, що є в житті людини. Саме тому цій темі протягом тисячоліть письменники, художники і музиканти присвячують безліч поем, картин та пісень. У нашої героїні навіть прізвище було: Lovelace!На жаль, ми дуже мало знаємо про цю тендінту і вродливу жінку, хоча її розробки лежать в основі сучасного програмування, без якого наше повсякденне життя вже не є можливим і не може бути комфортним.Ада Августа Лавлейс - донька великого англійского поета лорда Чарльза Байрона і перший програміст у світі. Ось, напевно, і все що відомо про неї широкому загалу. При цьому багато людей взагалі ніколи не чули це ім`я. Відновлюємо справедливість: повертаємо Аду Августу Лавлейс людству як Особистість з великої літери! ЇЇ життя було сповнено інтригами і таємницями, через що велику частину її переписки було свідомо знищено нащадками. Проте нікому не вдалося знищити АЛГОРИТМ КОХАННЯ, який вона винайшла, несла крізь все своє життя, і яким ми теж можемо і маємо навчитися користуватися.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-3

Квитки: https://kontramarka.ua/ru/panke-odkrovenna-78517.html

Комедію/фарс «Скотниій двір» за мотивами культового твору Дж. Орвелла буде показано 21 квітня о 18.00 у малій залі Театру "Замок на горі", (вул.Грушевського, 1А)

УВАГА!!! Виставу створено для тих, хто хоче хоча б на деякий час відволіктися від реальності і водночас отримати потужний заряд позитиву і гарного настрою.

Комедію/фарс "Скотний двір" створено за мотивами повісті видатного американського письменника і публіциста Джорджа Орвелла. Ця повість є культовою для кількох поколінь читачів у всьому світі. Повість було опубліковано в 1945 році. Саме з неї почалась світова слава письменника, якого стали називати новим Свіфтом. Виставу поставлено на основі першого перекладу повісті іноземною мовою. І це був переклад українською! Він вийшов під назвою "Колгосп тварин" у 1947 році. Переклад було здійснено українським політемігрантом Іваном Чернятинським для "переміщених" осіб. Виставу рекомендовано для сімейного перегляду з дітьми від 12 років.

У 2022 році виставу було показано в рамках Міжнародного театрального фестивалю «APOLLO» в Румунії, і Театр вже отримав кілька запрошень на показ вистави у 2023 році в різних європейських країнах в рамках міжнародних театральних фестивалів.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-4

Квитки: https://kontramarka.ua/ru/skotnij-dvir-75680.html

23 квітняо 15.00 у ПідваліКультури глядачі зможуть побачити комедію/мелодраму "Такарізна"

Кохання кожен розуміє по-різному. А хтось його взагалі не помічає, навіть, якщо воно щире, справжнє і потужне.Дотепні персонажі, захоплючий сюжет і невірогідний сюрприз у фіналі. Виставу було успішно показано у 2021 році на двух Міжнародних театральних фестивалях – в Румунії і в Болгарії.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-5

Квитки https://kontramarka.ua/ru/taka-rizna-lubov-76170.html

Мелодрама «Королева детективів» з успіхом іде в Театрі вже майже чотири роки. Черговий показ вистави відбудеться 25 квітня о 18.30 у Підвалі Культури.

Персонажіввистави "Королевадетективів" додатковоневартопредставляти, аджеїхвсізнаютьледьнездитинства: цедетективимесьєЕркюльПуаро, містерГастінгсімісМарпл.ПротеголовнимперсонажемдійствавиступаєсамакоролевадетективівЛедіАгатаКрістіМеллоуен, кавалерорденуБританськоїімперіїі «Дама-командор». Цянадзвичайназасилоюдухужінкапрацюваламедсестроювшпиталіпідчасдвухсвітовихвійн, хочав 1939-1945 рокахвонабулавжевсесвітньовідомоюписьменницеюАгатоюКрісті. Слоганвистави: "Постійноповторюйтесобі, щолюдямнудновасслухати" (с) (АгатаКрісті). Протеавторивиставизробилитазроблятьвсе, щобвамбулоненудно, ацікаво.Отже, наглядачівчекаєбагатоприємнихсюрпризів!

Прем`єра вистави в чеврні 2019 року відбулась в рамках Міжнародного театрального фестивалю в Болгарії.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-6

https://kontramarka.ua/ru/koroleva-detektiviv-75303.html

Вистава «Маленький принц» іде в театрі з 2016 року. На жаль, у Театру немає можливості наразі показувати її частіше – в умовах повномасштабної війни. 28 квітня о 18.00 у малій залі Театру "Замок на горі» відбудеться показ цієї зворушливої вистави.

Історія про Маленького принца, який сміявся, наче мільйони дзвіночків, і жив на крихітній планеті, на якій росли тільки баобаби, і раптом випадково виросла одна єдина Роза, примхлива, норовлива, але прекрасна у своїй безпосередності. Посварившись із Розою, Маленький принц довго мандрував, побував на різних планетах, і, нарешті, потрапив на Землю.

Напевно, ця проста та зворушлива історія не потребує додаткового представлення. Адже за накладами книга французького письменника та льотчика Антуана Сент-Екзюпері посідає у Європі 2-ге місце після Біблії!Ця вистава про вічне й неминуче. Вона близька кожній людині, незалежно від віку, освіти та соціального стану.Маленький принц звідкись з'явився на планеті Земля серед безмежної пустелі і так само раптово зник із Землі, щоб сміятися зі своєї крихітної планети людям - як мільйони дзвіночків!Ви здійсните з Маленьким Принцем захоплюючу подорож різнокольоровими планетами та різними світами, про які мрієтеДля сімейного перегляду (13+, бажано не молодше).

У 2017 році виставу з великим успіхом було показано на Міжнародному театральному фестивалі в Болгарії.

У квітні Театр «Маскам Рад» представить увазі глядачів різноманітні вистави одразу на трьох майданчиках, фото-7

Квитки https://kontramarka.ua/ru/malenkij-princ-76171.html

Всі квитки на вистави Театру по 200 гривень. Посадка вільна.

Ми не піднімаємо ціни на квитки у сподіванні, що таким чином сприяємо сімейним «походам» до театру.

Частину коштів буде спрямовано на підтримку Сил оборони України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...