• Головна
  • У Києві на блокпостах активно проводять перевірки транспорту
12:31, 1 квітня 2023 р.

У Києві на блокпостах активно проводять перевірки транспорту

У Києві на блокпостах активно проводять перевірки транспорту

Правоохоронці вкотре дали роз‘яснення щодо зупинки та перевірки транспортних засобів на блокпостах Києва та Київщини.

Про це розповів глава Нацполіції Андрій Нєбитов.

Ще більше важливих та актуальних новин Києва, Київщини та України на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Періодично бачу в соцмережах обурення деяких громадян причиною зупинки автотранспорту і перевіркою на блокпостах силами оборони і поліцією, наголошую черговий раз – це необхідні стабілізаційні і профілактичні заходи заради безпеки у столиці та столичному регіоні, – заявив Нєбитов.

Зазначається, що практично щодня із незаконного обігу вилучаються наркотики, зброя, вибухівка, встановлюються особи, які перебували в розшуку, або які потребують додаткової перевірки спеціальними службами.

Якщо під час таких перевірок відносно вас вчинено незаконні дії, відразу повідомляйте на «102» або до іншого правоохоронного органу, – порадив Нєбитов і закликав не робити передчасних висновків в соцмережах.

Пам’ятайте, що безпека і правопорядок - це наша спільна справа і вона стосується кожного. Рік тому росіяни теж, так і не зрозуміли «причину остановки», - наголосив керівник поліції Київщини.

Нагадаємо, ми повідомляли, що у Києві збираються частково позбутися блокпостів та інших інженерних споруджень, які були зведені у часи активної фази повномасштабної війни на Київщині.

Також розповідали про те, що на одному з блокпостів на в’їзді до Києві патрульні виявили у чоловіка, ймовірно, зброю та набої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #блокпост #перевірки #правоохоронці #Андрій Нєбитов #транспортні засоби
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...