• Головна
  • На Київщині чоловік зарубав сокирою свою знайому, – ФОТО
15:42, 29 березня 2023 р.

На Київщині чоловік зарубав сокирою свою знайому, – ФОТО

На Київщині чоловік зарубав сокирою свою знайому, – ФОТО

Правоохоронці на Київщині затримали чоловіка, який зарубав сокирою свою знайому. Злочинець спочатку вдарив жінку сокирою, а потім ножем.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

У повідомленні йдеться, що конфлікт стався між чоловіком та його знайомою під час розпивання спиртних напоїв у селі Новосілки Пірнівської громади.

Зловмисник схопив сокиру і кілька разів вдарив жінку по голові та руках. Потім він взяв кухонний ніж і завдав жінці щонайменше шість ударів по тілу. Від отриманих травм 40-річна жінка померла на місці події. 58-річний вбивця втік і переховувався від поліції в одній з господарських будівель на тому ж подвір'ї, – йдеться в повідомленні.

Співробітники Вишгородського управління поліції Київської області затримали зловмисника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за фактом вбивства.

У столичному регіону чоловік під час застілля вбив жінку, Поліція Київщини

У столичному регіону чоловік під час застілля вбив жінку, Поліція Київщини

За скоєне підозрюваному загрожує покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, повідомляли про те, що поліцейські Київщини оголосили про підозру 34-річній жінці, яка нанесла ножове поранення своїй матері.

Крім того, розповідали, що у Києві поліцейські затримали 22-річного чоловіка, який намагався вбити свою бабусю. Інцидент стався в багатоповерхівці Деснянського району. Правоохоронців викликали місцеві мешканці, почувши звуки бійки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #кримінал #вбивство #правоохоронці #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...