• Головна
  • У столичному метро грабіжник напав на дівчину та пограбував її, - ФОТО
12:53, 28 березня 2023 р.

У столичному метро грабіжник напав на дівчину та пограбував її, - ФОТО

У столичному метро грабіжник напав на дівчину та пограбував її, - ФОТО

Слідчі столичної підземки повідомили чоловіку про підозру за пограбування неповнолітньої. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, йому загрожує до десяти років за ґратами.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua" та читайте новини, щоб нічого не пропустити та завжди бути в курсі всіх подій.

Правоохоронці зазначили, що пасажири затримали грабіжника та передали співробітникам поліції на станції метро «Майдан Незалежності». Вони розповіли поліцейським, що у вагоні до них підбігла дівчина та вказала на чоловіка, який її пограбував.

Охоронці порядку знайшли у затриманого викрадений мобільний телефон. У ході слідчих дій з’ясувалося, що чоловік відібрав ґаджет у неповнолітньої прямо у вагоні метро, сподіваючись, що дівчина розгубиться та не покличе на допомогу. Грабіжником виявився 34-річний уродженець Києва, - йдеться в повідомленні.

У столиці пасажири затримали та передали поліції чоловіка, який пограбував дівчину в метро, Поліція Києва

У столиці пасажири затримали та передали поліції чоловіка, який пограбував дівчину в метро, Поліція Києва

Слідчі управління поліції метрополітену повідомили йому про за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу. За грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, чоловіку загрожує від семи до 10 років ув’язнення. На час розслідування суд відправив підозрюваного під цілодобовий домашній арешт.

Раніше ми писали про те, що у Києві двоє чоловіків пограбували салон краси в центрі столиці. Із собою вони винесли косметологічні препарати для ін'єкцій та обладнання для манікюру.

Крім того, розповідали, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який розбивав скло в припаркованих авто, викрадав цінні речі та продавав їх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #кримінал #правоохоронці #метро #телефон #крадіжка #пасажири
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...