• Головна
  • Нова філія Animal Clinic: найкращий ветеринарний сервіс тепер і на Печерську
Новини компаній
11:00, 28 березня 2023 р.

Нова філія Animal Clinic: найкращий ветеринарний сервіс тепер і на Печерську

Новини компаній

Де лікувати тварину на Печерську В Києві? Цим запитанням задається кожен, хто нещодавно завів вихованця або почав жити в цій частині міста. Відповідь є: отримати якісні послуги ветеринарного спектра можна в Animal Clinic.

Нова філія Animal Clinic: найкращий ветеринарний сервіс тепер і на Печерську, фото-1

Сучасний ветцентр, функціонування якого базується на високих медичних стандартах США, відчинив двері для мешканців Печерського району. Ветклініка нова, але, якби потрібно було коротко охарактеризувати, її підійшла б фраза «та, що розвивається», а не «та, що починає», адже це вже 4-та філія Animal Clinic у столиці.

Які послуги пропонує печерська філія ветклініки?

Фахівці ветцентру дотримуються принципів комплексної турботи про здоров’я. Тут ви можете розраховувати на всі привілеї сучасної ветеринарної медицини: від експертної онлайн-консультації до малоінвазивних операцій тваринам. Ветклініка на Печерську пропонує такі послуги, як:

  • Діагностика. Окрім клінічного огляду, найкращі ветеринари Києва проводять апаратні обстеження: УЗД, ЕКГ, КТ, а також цілий спектр ендоскопічних досліджень. Клініка має власну лабораторію, що дозволяє ефективно проводити дослідження взятих у тварини біоматеріалів.
  • Лікування. Відповідно до діагнозу вихованцю призначається найбільш ефективне лікування. Це може бути терапія якісними лікарськими препаратами чи хірургічне втручання. Якщо є така можливість, фахівець обирає найбільш щадний спосіб прооперувати пацієнта — ендоскопію. У ветеринарному центрі представлено такі напрямки, як стоматологія, дерматологія, офтальмологія, ортопедія, онкологія, травматологія та ін.
  • Вакцинації. Професіонали ветклініки прищеплюють вихованців від небезпечних інфекційних захворювань.
  • Чіпування. Наявність мікрочіпу в загривку тварини забезпечує його швидкий пошук у разі зникнення, а також відкриває перед вами можливості подорожувати з улюбленцем за межами України.
  • Грумінг. Доглядові процедури важливі не тільки для гігієни, але і для здоров'я чотирилапого друга. Грумер ветеринарної клініки використовує безпечну косметику та дбайливо поводиться з тваринами.
Нова філія Animal Clinic: найкращий ветеринарний сервіс тепер і на Печерську, фото-2

Ваш вихованець буде в надійних руках ветеринарних лікарів, які не лише мають необхідні медичні навички, але й з любов’ю ставляться до вихованців, ніби вони їхні власні.

5 переваг нової ветклініки на Печерську

Вибираєте, де контролювати здоров'я та лікувати свого чотирилапого друга? Є безліч причин звернутися саме до Animal Clinic у Печерському районі:

Нова філія Animal Clinic: найкращий ветеринарний сервіс тепер і на Печерську, фото-3
  • Гуманне ставлення до тварин. Вся взаємодія з пацієнтами відбувається в атмосфері дружелюбності та турботи. Обстеження та лікування проводяться якісно та безболісно.
  • Кваліфікований персонал. Ветеринари мають досвід роботи та регулярно вдосконалюють професійні навички.
  • Привітна атмосфера. Адміністратор та лікарі будуть раді відповісти на всі ваші запитання. Якщо вихованець має тривалу процедуру, ви можете дочекатися її завершення за чашкою ароматної кави.
  • Стерильні умови. Після кожного пацієнта проводиться дезінфекція поверхонь та багаторазових інструментів. Повітря у приміщеннях знезаражується бактерицидними рециркуляторами.
  • Найновіше обладнання гарантує якісне проведення обстежень.

Більше інформації про ветклініку — в Facebook та Instagram. Приїжджайте на прийом за адресою: «ФаунаХаус», Дружби Народів. М. Приймаченко 10/36 (Л. Українки, 36/10), м. «Дружби Народів», Київ. Будьте серед тих, чиї улюбленці забезпечені медичним сервісом на рівні гуманної медицини!

Нова філія Animal Clinic: найкращий ветеринарний сервіс тепер і на Печерську, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...