• Головна
  • Купити житло у Києві: ТОП-7 найдешевших квартир на вторинному ринку
09:03, 27 березня 2023 р.

Купити житло у Києві: ТОП-7 найдешевших квартир на вторинному ринку

Купити житло у Києві: ТОП-7 найдешевших квартир на вторинному ринку

Ціни на вторинному ринку нерухомості в Україні стрімко падають. Лише за останні 6 місяців квартири в столиці подешевшали майже на 3 500 гривень за кв.м.

За даними порталу нерухомості M2bomber, середня ціна за квадратний метр за останні 6 місяців знизилася з 53 137 грн до 49 688 грн. За лютий 2023 року вторинна нерухомість у Києві подешевшала ще на 445 гривень за кв.м.

Журналісти 44.ua переглянули сайти з нерухомості та знайшли варіанти найдешевшого житла у столиці.

Однокімнатна кімната у Деснянському районі

34 000 $

У Деснянському районі продається однокімнатна квартира Студія в новому клубному будинку, якому три роки. Адреса: Лисківська, 37. Зазначається, що квартира розташована на 3 поверсі 8-поверхового будинку. Загальна площа - 31м2. Зроблений косметичний ремонт. Є цілодобова охорона будинку на території, ландшафтний дизайн, розвинена інфраструктура довкола будинку для комфортного проживання. Поруч зупинка транспорту до всіх гілок метро. Можливий торг.

Однокімнатна квартира в Оболонському районі

30 000 $

В Оболонському районі за адресою Вишгородська, 5 продається однокімнатна квартира на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку. Тип будинку - хрущовка. У будинку централізоване опалення. Площа квартири - 30 м2. Санвузол сумісний. Встановелні склопакети. Подробиці шукайте тут.

Однокімнатна у Солом’янському районі

35 700 $

На Вацлава Гавеля, 79 д продається однокімнатна квартира 32 м2 з видом на парк в тихому місці. Зазначається, що поряд школи, дитячі садки, ліцей, стадіон, магазини та інше. Тип будинку - хрущовка. Квартира розташована на 5-му поверсі, але потребує ремонту.

Однокімнатна квартира на Троєщині

38 000 $

У Києві на Троєщині, по вулиці Каштановій продається квартира на п’ятому поверсі 18-поверхового будинку. ЇЇ площа - 34 м2. Зазначається, що у квартирі простора кімната та кухня та великий коридор. У будинку вантажний та пасажирський ліфти. Поруч розвинута інфраструктура, зупинка транспорту, школи, дитячі садки, супермаркети. Пляж та зона відпочинку - пішки 15 хвилин.

Однокімнатна у Голосіївському районі

34 000 $

Квартира продається за адресою Смолича, 6в. Вона розташована на 9 поверсі 9 поверхового будинку 1980р. Загальна площа 30 кв.м. Балкон засклений та обшитий дерев'яною вагонкою, в коридорі є комора, можна використовувати під вбиральню, санвузол роздільний. Поруч школи, дитсадки, парк, озеро, супермаркети, ресторани та інше. Зазначається, що квартира у задовільному житловому стані з необхідними меблями.

Однокімнатна у Дніпровському районі

33 200 $

По вулиці Тампере, 1\22 продається квартира на четвертому поверсі п’ятиповерхового будинку. Загальна площа - 33 м2. Зазначається, що квартира в гарному житловому стані: тепла, гарний ламінат, упередпокої-вбудована шафа. Є лічильники на воду. Неподалік метро Дарниця та Лівобережна. Балкон засклений, фото відповідають дійсності. Благополучний господар, хороші документи, перепланування немає - все відповідає техпаспорту, йдеться в оголошенні.

Однокімнатна у Голосіївському районі

37 500 $

Продається квартира біля Голосіївського парку. Адреса - Голосіївський пр-т, 110 Вона розташована на першому поверсі 7-поверхового будинку. Зазначається, що поруч є всі необхідні магазини, школи, садики, тощо. 10 хвилин від метро Васильківська. Стан квартири - частково зроблений євроремонт.

Вас також може зацікавити: Авто до 4 тисяч доларів: які вживані іномарки можна купити в Києві

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #купити квартиру #нерухомість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...