• Головна
  • Одна з найбагатших жінок світу відвідала Київ з таємним візитом, - ФОТО
11:54, 22 березня 2023 р.

Одна з найбагатших жінок світу відвідала Київ з таємним візитом, - ФОТО

Одна з найбагатших жінок світу відвідала Київ з таємним візитом, - ФОТО

З таємним візитом Київ відвідала одна одна з найзаможніших жінок світу. Вона не афішувала свою поїздку та провела в столиці майже три доби, де десятки разів чула повітряні тривоги та зустрілася з керівництвом країни.

Мова йде про Лорейн Пауелл Джобс – вдова засновника Apple Стіва Джобса.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав колишній нардеп, член наглядової ради «Укрзалізниці» Сергій Лещенко.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь та читайте новини Києва, Київщини та України.

Колишній нардеп зазначив, що будучи приватною особою Лорейн Джобс не виставляє життя напоказ, тому не афішувала свою поїздку.

Цей візит був вчинком для мільярдерки, враховуючи, що навіть не всі чоловіки-політики наважуються зараз відвідувати Киів. Вона ж проїхала півсвіту з Пало Альто в Кремнієвій долині та порушила правило міжнародних лідерів, які не затримуються в столиці більше ніж на 12 годин. Лорейн Джобс провела в Києві майже три доби, десятки разів чула повітряні тривоги, та зустрілася з керівництвом країни, - розповів Лещенко.

Крім того, Сергій Лещенко розповів, що через правила безпеки не можна заносити будь-які гаджети, в тому числі айфони в приміщення, де перебуває президент. Усі мобільні телефони було залишено на охороні. Виключень немає ні для кого – навіть для людини з прізвищем Джобс.

Розмова з президентом України скоро вийде як головна тема номеру, інші ж переговори стосувалися залучення гості в благодійні проекти. А Укрзалізниця гарантувала безпечний та найшвидший з усіх можливих спосіб подорожі. З курйозів же можна розповісти, що через правила безпеки не можна заносити жодні гаджети, в тому числі айфони в приміщення, де перебуває президент. Усі мобільні телефони було залишено на охороні. Виключень немає ні для кого – навіть для людини з прізвищем Джобс, – додав Лещенко.

Зазначимо, що Лорен Пауелл вийшла заміж за Джобса в 1991 році – за десять років до випуску першого iPod – і тепер управляє статком, який, за даними Forbes, оцінюється в 12,3 мільярда доларів. Більшість активів Джобса перейшла до Лорен після його смерті в 2011 році, що зробило її однією з найбагатших жінок у світі.

У подружжя троє дітей: син Рід, і дочки Ерін та Ів, а також Пауелл була мачухою дочки Джобса, Лізи Бреннан-Джобс. На честь якої він назвав комп'ютер Apple Lisa, хоч довго не визнавав той факт, що є її батьком. З матір'ю дівчинки, Кріс-Енн, Джобс мав роман у 1970-х.

Лорен Пауелл Джобс володіє двома приватними літаками, яхтою за 120 мільйонів доларів, чотирма великими об'єктами нерухомості та великою часткою в компанії Уолта Діснея. Пауелл є засновницею та президентом Emerson Collective, інвестиційної компанії, що займається освітою, імміграцією, охороною здоров'я та захистом навколишнього середовища.

Київ відвідала Лорейн Пауелл Джобс – вдова засновника Apple Стіва Джобса., Сергій Лещенко

Київ відвідала Лорейн Пауелл Джобс – вдова засновника Apple Стіва Джобса., Сергій Лещенко

Ми розповідали раніше про те, що 20 лютого, в День вшанування Героїв Небесної Сотні, до Києва вперше з початку повномасштабної війни із візитом прибув Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден.

Також повідомляли, що до Києва приїхав прем'єр-міністр Латвії Кріш'яніс Каріньш, аби підтвердити непохитну підтримку України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #візит #Лорейн Джобс #допомога #підтримка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...