• Головна
  • Ворог завдав удар по гуртожитках на Київщині: троє загиблих, 20 поранених
09:47, 22 березня 2023 р.

Ворог завдав удар по гуртожитках на Київщині: троє загиблих, 20 поранених

Ворог завдав удар по гуртожитках на Київщині: троє загиблих, 20 поранених

Вночі 22 березня росія атакувала Київщину іранськими безпілотниками. Станом на ранок відомо про трьох загиблих, серед яких водій швидкої допомоги, який приїхав на виклик.

Ще семеро людей зазнали поранень. Іранські безпілотники уразили будівлю гуртожитку у місті Ржищів, що у Київській області. Внаслідок цього було частково зруйновано 4 і 5 поверхи будівлі, почалася пожежа.

Станом на ранок рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу у гуртожитку. Двоє людей було також поранено і доправлено до лікарні. Ще четверо, за попередніми даними, знаходяться під завалами, наразі рятувальники ведуть їхній пошук.

На місці події залучено 111 осіб та 28 од. техніки, з них від ДСНС - 95 осіб та 20 од. техніки, в тому числі Мобільний рятувальний центр швидкого реагування та 2 кінологічні розрахунки. На місці події працює мобільно-оперативна група. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають, - повідомили в ДСНС.

​​В Офісі Генпрокурора підтвердили, що в результаті атаки 3 людей загинуло, зокрема водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. Попередньо, госпіталізовано 7 осіб, серед яких 11-річна дитина.

Прокуратура розпочала розлідування за факктом порушення законів та звичаїв війни.

Тим часом, в поліції Київщини розповіли, що понад 20 осіб було доставлено до лікарні. Доля ще 5 людей невідома. Працівники ДСНС і поліція зараз допомагають ліквідувати наслідки руйнувань.

Попередньо, російськими терористами по Ржищеву було запущено чотири “Шахеди”. На одному зі збитих безпілотників був напис "За Джанкой!".

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #ворог атакував Київщину #дрони
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...