• Головна
  • Ведення сучасного бізнесу в телефоні
Новини компаній
13:00, 22 березня 2023 р.

Ведення сучасного бізнесу в телефоні

Новини компаній

У сучасному світі технології постійно еволюціонують та розвиваються. Вони мають значний вплив на життя людей. Тому зовсім не дивно, що щороку все більше людей зацікавлюються можливостями заробітку, які надають технології. І варіантів того, як це можна зробити дійсно безліч. Так, телефон можна використовувати для того, щоб проводити онлайн-заняття або ж займатися торгівлею. Крім цього все більшу популярність набирає такий вид бізнесу, як запуск власного обмінника. Самий простий спосіб це зробити – використати готовий скрипт під обмінник.

Онлайн-обмінник: що це та як дозволяє заробляти

Онлайн-обмінники можна розглядати у якості «бізнесу під ключ», оскільки все, що для цього потрібно – придбати та налаштувати «під себе» спеціальну програму. Власник бізнесу отримує дохід з комісій з операцій, які проводять користувачі. Це взаємовигідний процес, оскільки користуючись надійним сервісом, клієнти мають гарантію, що все пройде безпечно. Крім цього, такий варіант обміну грошей часто є більш вигідним, ніж існуючі альтернативи.

При цьому, чим більше операцій проводиться, тим більше на цьому можна заробити. Тому власники обмінників намагаються запропонувати найкращі умови та якомога більше варіантів для обміну.

Для того, щоб процесом було зручніше керувати, можна використовувати додаток BoxExchanger. Завдяки йому, у власника буде доступ до проекту у будь-який момент та з будь-якої точки світу. Це дозволить не тільки керувати всіма процесами, але й мати можливість слідкувати за роботою адміністраторів. У додатку є весь необхідний функціонал. Крім цього він має інтуїтивно зрозуміле управління, що дозволяє без проблем використовувати додаток навіть тим людям, які раніше не працювали з подібними сервісами.

Слід відзначити, що при правильному розвитку, такий бізнес може бути дуже вигідним, оскільки сучасні користувачі звикли до того, що більшість повсякденних дій можна виконати знаходячись дома та користуючись інтернетом. Це стосується і проведення фінансових операцій.

Можливості та функціонал додатку BoxExchanger

Для того, щоб запустити власний обмінник в інтернеті, в першу чергу потрібно придбати скрипт обміннику. Дуже важливо, щоб він мав ліцензію та повністю відповідав вимогам моніторингових компаній, як це робить продукт від BoxExchanger. В протилежному випадку, можна встановити непрацюючу програму або ж нарватися на шахраїв, що може призвести до серйозних фінансових проблем.

Після цього можна встановити додаток BoxExchanger, який дозволить керувати та контролювати за всіма робочими процесами. Серед функцій додатку є:

  • Панель керування, на якій відображені всі запити на обмін. Їх можна не тільки моніторити, але й обробляти у режимі онлайн.
  • Можливість відстеження історії змін запитів.
  • Налаштування обмінного курсу. Ви можете змінити курс на той, що краще підходить та зафіксувати його.
  • Налаштування напрямків обміну. Ви можете прямо в додатку встановити, з якими напрямками обміну працює ваш сервіс.
  • Налаштувати способи оплати, які можуть використовувати користувачі.
  • Можливість використати FaceID.

Крім цього за допомогою додатку можна вирішувати й внутрішні питання, такі як додавання чи видалення адміністраторів, моніторинг їх роботи тощо.

Додаток може бути єдиним інструментом, який власник бізнесу буде використовувати для керування обмінником. Тому йому не знадобляться ні додаткові програми, ні наявність досвідченого айтівця у штаті. Додаток підходить, як для людей, який добре розбираються в онлайн-обмінниках, так і для тих, хто робить перші кроки в цьому напрямку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...