• Головна
  • На Київщині російські солдати зґвалтували матір на очах дитини
15:15, 14 березня 2023 р.

На Київщині російські солдати зґвалтували матір на очах дитини

На Київщині російські солдати зґвалтували матір на очах дитини

Україна звинуватила двох російських солдатів у сексуальному насильстві над 4-річною дівчинкою та груповому зґвалтуванні її матері під дулом автомата на очах у її батька під час окупації у Броварському районі Київської області.

Про це повідомляє "Reuters"

За даними видання, згідно з матеріалами української прокуратури, інциденти були частиною серії сексуальних злочинів, які російські солдати 15-ї окремої мотострілецької бригади вчинили в чотирьох будинках Броварського району неподалік столиці Києва в березні 2022 року.

Під час невдалої спроби москви захопити Київ, солдати увійшли в Бровари через кілька днів, грабуючи та використовуючи сексуальне насильство як навмисну тактику тероризувати населення. 

Більшість звірств сталася 13 березня, коли військові «у стані алкогольного сп'яніння увірвалися на подвір'я будинку, де проживала молода сім'я», стверджують прокурори.

Батька побили металевим горщиком, а потім змусили стати на коліна, а його дружину групово зґвалтували. Згідно з документами, один із солдатів сказав чотирирічній дівчинці, що «зробить з неї жінку», перш ніж вона стала жертвою насильства.

Сім’я вижила.

Прокуратура заявила, що розслідує інші злочини в цьому районі, в тому числі вбивства, скоєні в той же період.

Загалом у нападі в Броварах підозрюють шістьох загарбників. Напад на дівчинку та її батьків, за даними прокуратури, скоїли двоє снайперів – віком 32 і 28 років.

Раніше ми розповідали, що в Україні судитимуть російського військового, який ґвалтував та знущався над мирними жителями Київщини.

Також читайте: "Я больной. Я ненормальный": як російські солдати ґвалтували жінок та вбивали чоловіків у Богданівці на Київщині - розслідування Медузи

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #зґвалтування #прокуратура # Київщина #Броварщина #росіяни
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...