• Головна
  • Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта
Новини компаній
15:00, 13 березня 2023 р.

Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта

Новини компаній
Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта, фото-1

Сьогодні допомагати одне одному – необхідність для виживання всього українського народу. Кожен з нас так чи інакше залучений у волонтерському руху; все більше й соціально-свідомого бізнесу, який підтримує Захисників та сприяє відновленню України. Одним з таких закладів є столичний центр відновлення здоров’я хребта Happy Spine біля метро Героїв Дніпра, що не тільки пропонує великі пільги для Захисників та їх сімей, а й заснований волонтерами.

Навряд чи знайдеться серед українців людина, яка за рік повномасштабної війни нічого та нікого не втратила. Втім, багато для кого війна почалася ще у 2014. Пройшовши крізь горнило війни, тисячі військових втрачають здоров’я фізичне та психічне. Зрозуміти справжній масштаб потреб можуть лише ті, хто також пройшов крізь цей вогонь. Саме таким проєктом став Happy Spine – столичний центр здоров’я спини, де Захисники можуть повернути собі радість руху без операцій. Одним з засновників та директором центру є Віктор Богдашевский, військовий медик та відомий столичний мануальний терапевт, зусиллями якого чимало людей стали на ноги.

Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта, фото-2

Захисникам від Захисників

Подружжя Богдашевських, Віктора та Людмили, відоме багатьом учасникам бойових дій в Україні від початку війни у 2014. У 2015-16 Віктор Михайлович був учасником АТО, а після повернення, як медичний працівник із великим стажем, опікувався реабілітацією ветеранів міста Київ і сам надавав медичну допомогу побратимам, які мали проблеми зі спиною чи опорно-руховим апаратом. Його зусиллями було укладено багато меморандумів про співпрацю та допомогу у лікуванні та реабілітації Захисників між медичними закладами. Людмила − голова ГО Християнська служба порятунку (https://www.facebook.com/crsua) та керівник Центру відновлення і адаптації. Вона опікується як ветеранами та їх родинами, так і сім’ями загиблих Захисників. Подружжя Богдашевських добре знають і волонтери Києва, і багато Захисників та їх сімей. Сьогодні разом із молодшим сином Віктор Михайлович перебуває у лавах ЗСУ, в одній з найгарячіших точок – в районі Бахмуту.

Поєднувати захист країни та службу військового медика – надзвичайно важко. Влітку, коли відкривався Happy Spine, Віктор Богдашевський прибув на ротацію до Києва, саме завдяки чому й зміг бути присутнім на відкритті центру відновлення здоров’я спини. Нині, чимало колишніх пацієнтів Віктора Михайловича є відвідувачами центру. Втім, розширення кола відвідувачів зараз є надзвичайно важливим: це дає можливість центру надавати більше підтримки Захисникам, їх родинам, вразливим верствам населення.

Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта, фото-3

Мамам, які віддали найдорожче

Один з нещодавніх проєктів, в якому взяв участь Happy Spine – Дати мамі надію. Спільно з італійським орденом капуцинів центр пропонує фізичну реабілітацію мамам загиблих воїнів. Масажі, тренування, ортопедичні устілки, які допомагають жінкам знизити напруження на хребет – центр залучив максимум власних можливостей.

- Оскільки Віктор Михайлович − військовий і знає, як герої втрачають життя, то він дуже рад був взяти участь зі своєю командою в цьому проєкті. У молодому віці у жінок вже бувають складнощі зі спиною, а у літньому - хода змінюється, нога змінюється і дуже важко зберегти здоров’я. Ми безплатно всім зробили ортопедичні устілки індивідуальні, масажі, потом мами йшли до сауни, мали заняття з арттерапії. Також їм робили мейкап, гарні фотопортрети, − розповідає Людмила Богдашевська.

Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта, фото-4

Про центр та знижки

Happy Spine відкрився у серпні 2022 року – у складний для всього українського бізнесу час, коли й тиждень наперед важко спланувати. Втім, засновники не побоялися виклику, який кидає сьогодення. Хоч центр є невеличким, камерним, але пропонує максимум можливостей для реабілітації хребта.

Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта, фото-5

Сьогодні тут пропонують:

  • Масажи,
  • Витяжіння хребта,
  • Заняття спортом на тренажерах із реабілітологом (за індивідуальною програмою),
  • Виготовлення ортопедичних устілок,
  • Тейпування.

Отримати знижку тут можуть не тільки військові, а й члени їх сімей, а також пенсіонери.

Щоб підтримати соціально-відповідальний бізнес, розкажіть про нього своїм знайомим та друзям, а також приходьте самі!

https://happyspine.com.ua/

Телефони: +38 093 7307351, +38 099 3520000, +38 093 3520000

Центр HappySpine: Київ, проспект Оболонський, 52А (3 поверх), 2 хвилини пішки від м.Героїв Дніпра.

Соціальні мережі проекту:

https://www.facebook.com/HappySpineCenter

https://www.instagram.com/happyspine.clinic/

Захисникам від Захисників: центр здоров’я хребта, фото-10
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...