• Головна
  • Частина киян залишилась без тепла та води внаслідок обстрілів
12:39, 9 березня 2023 р.

Частина киян залишилась без тепла та води внаслідок обстрілів

Частина киян залишилась без тепла та води внаслідок обстрілів

Сьогодні, 9 березня, російські військові завдали чергових ракетних ударів по інфраструктурі Києва. Під ударом опинився об‘єкт енергетичної інфраструктури – його було пошкоджено. Через це у частини киян є проблеми з теплом та водопостачанням.

Про це заявив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте.

Є перебої з теплопостачанням, частина киян залишаються без опалення. Всі служби працюють над усуненням наслідків влучання російської ракети. Ми робимо все, щоб якнайшвидше повернути мешканцям столиці теплопостачання та воду, де є проблеми з її постачанням, – зазначив міський голова столиці.

Нагадаємо, що вночі країна-терористка здійснила чергову масовану повітряну атаку столиці. У Києві тривога тривала майже 7 годин. В результаті обстрілів, уламками ракет у Святошинському районі поранено дві людини. Також рештки ракети пошкодили автомобілі.

Також ми повідомляли про те, що заклади освіти в Київській області 9 березня перевели на дистанційну форму навчання через масовану ракетну атаку рф.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #обстріл #тепло #водопостачання #мер Києва #Віталій Кличко #перебої #ремонт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...