• Головна
  • У Києві чоловік цинічно напав на пенсіонера та викрав цінні речі
12:31, 5 березня 2023 р.

У Києві чоловік цинічно напав на пенсіонера та викрав цінні речі

У Києві чоловік цинічно напав на пенсіонера та викрав цінні речі

У Києві суд покарав зловмисника, який під виглядом реставрації меблів, напав на пенсіонера та обікрав його.

Про це повідомляє поліція Києва.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Скоріше долучайтесь та читайте.

Прийшовши до клієнта додому, обвинувачений почав душити його, заклеїв потерпілому рот скотчем і забрав цінні речі з шафи. За скоєне чоловікові обрали покарання у вигляді семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Інцидент стався у лютому 2021 року. Тоді до поліцейських Солом'янського управління поліції надійшла заява від 85-річного мешканця району, який повідомив, що на нього у квартирі на Чоколівському бульварі напав чоловік, до якого пенсіонер звернувся з проханням відреставрувати меблі, та відібрав цінні речі.

Поліція з'ясувала, що потерпілий повертався додому, коли на нього зненацька напав ззаду знайомий і силоміць заштовхав до квартири. Опинившись у квартирі, нападник почав душити потерпілого, заклеїв йому рот скотчем і забрав з шафи пам'ятний орден. Пенсіонер також розповів, що напередодні зловмисник також викрав ще дві нагороди та срібний посуд, – йдеться в повідомленні.

Поліція розшукала та затримала зловмисника. Солом'янський районний суд покарав його до семи років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Києві затримали раніше судимого чоловіка, якого підозрюють у вбивстві пенсіонерки. Він прийшов до жінки, щоб нібито допомогти по дому, але задушив киянку, викрав особисті речі та зачинив квартиру. За вкрадене він отримав у ломбарді 2 тисячі гривень.

Також розповідали про те, що у столиці судитимуть киянина, який чинив насильство над 60-річним батьком.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #напад #пенсіонер #кримінал #пограбування #зловмисник #поліція #реставрація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...