• Головна
  • У центрі Києва сталась пожежа в райуправлінні поліції, – ВІДЕО
16:46, 3 березня 2023 р.

У центрі Києва сталась пожежа в райуправлінні поліції, – ВІДЕО

У Києві в п’ятницю, 3 березня, вночі сталась пожежа в Печерському районному управлінні поліції. Попередньо, подія трапилась через аварійні режими в роботі електромереж.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської військової адміністрації.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» – джерело важливих та актуальних новин Києва, столичного регіону та України.

Вночі, о 00:50, в триповерховій будівлі Печерського райуправління поліції сталася пожежа. Силами ДСНС її було ліквідовано, постраждалих немає, поширення вогню та ускладнення не відбулося, – йдеться в повідомленні.

У пресслужбі додали, що ймовірною причиною пожежі може бути виникнення аварійних режимів роботи в електромережі. Проте, причини виникнення загоряння встановлять експерти.

Варто зазначити, що в мережі було оприлюднено відео з наслідками загоряння, зокрема, видно, що вогонь виник на третьому поверсі райуправління.

Також ми писали, що 2 березня у Печерському районі столиці сталася пожежа у багатоповерхівці. Вогнеборці врятували трьох людей, ще 5 дорослих евакуювали на свіже повітря. Серед них і одна дитина.

Крім того, повідомляли про те, що у Голосіївському районі столиці сталася пожежа в окремо розташованій будівлі. Наразі відомо про одну постраждалу людину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #пожежа #райвідділ #поліція #ДСНС #вогонь #загоряння #рятувальники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...