• Головна
  • У Києві правоохоронці приборкали російський флешмоб та не допустили масової бійки молоді
10:52, 28 лютого 2023 р.

У Києві правоохоронці приборкали російський флешмоб та не допустили масової бійки молоді

У Києві правоохоронці приборкали російський флешмоб та не допустили масової бійки молоді

У столиці на Печерську поліція приборкала молодь, яка ледь не влаштувала бійку у межах так званого флешмобу, який започаткували в росії.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Зазначається, що 27 лютого поліція Києва затримала 59 молодих людей, які зібралися на Печерську для влаштування сутичок. З батьками неповнолітніх провели бесіди.

"Нещодавно в росії серед неповнолітніх поширився молодіжний рух, учасники якого організовують бійку з опонентами. Така «акція» планувалась і у столиці", - розповіли правоохоронці та додали, що провокування масових бійок серед молоді і підлітків – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

Також молодь збиралася для вчинення правопорушень і в Білій Церкві, повідомили в поліції Київщини. Подія відбувалась 27 лютого, близько 20 години.

Співробітники Білоцерківського управління поліції Київщини забезпечили охорону публічного порядку під час зібрання підлітків поблизу одного з торгових центрів міста. Будь-яких правопорушень правоохоронці не зафіксували.

Поліцейські вкотре закликають батьків спілкуватися із дітьми, звертати увагу на їх поведінку, коло спілкування і способи проведення дозвілля.

Раніше ми розповідали, що Київські правоохоронці затримали двох чоловіків, які обкрадали людей біля банківських установ. 

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #поліція #Печерський район
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...