Новини компаній
11:00, 28 лютого 2023 р.

Школа, яка надихає та захищає

Новини компаній

Середня загальноосвітня школа № 281 Святошинського району міста Києва стала центром громадського життя району. Ця школа навчає, розвиває, надихає та захищає.

На сьогодні у школі № 281 здобуває освіту 1234 дитини. Це 48 класів, серед яких 21 клас інклюзивний, де навчається 116 дітей з особливими освітніми потребами.

Школа, яка надихає та захищає, фото-1

Останнім часом заклад освіти отримав другу назву – школа незламності. Це педагоги, учні, працівники, батьки, випускники; це система прийомів, методів, правил виживання за найскладніших життєвих обставин. Основна мета закладу – це якісна освіта попри війну, виховання гідного молодого покоління українців.

Вчителі проводять уроки з дітьми в офлайн і онлайн-режимах. І саме онлайн-уроки потребують відповідного технічного забезпечення, стабільного та швидкісного інтернету.

Наявний у школі інтернет недостатньо забезпечує стабільність зв’язку в кабінетах, укритті та Пункті незламності. Часто стаються обриви з’єднання з інтернет-зв’язком під час навчання. Це позбавляє можливості вчителів повноцінно проводити онлайн-уроки.

Саме тому школа потребує будівництва оновленої локальної інформаційно-комунікаційної мережі з покриттям Wi-Fi по всій будівлі школи. Вартість проєкту складає біля 1 мільйона гривень.

Свою допомогу у вирішені питання запропонувала БО БФ «ДОПОМОЖІТЬ УКРАЇНІ» (CO CF HELP UKRAINE). Адміністрація освітнього закладу та педагогічний колектив зібрали 200 000 гривень власних коштів. Але школа потребує ваших донатів та підтримки! Обов’язково вкажіть призначення платежу: Благодійна допомога СЗШ № 281.

Школа, яка надихає та захищає, фото-2

Просимо небайдужих долучитись до збору коштів. Кожен ваш маленький внесок – це інвестиція у майбутнє України та розвиток інтелекту нації.

Сайт школи - http://school281.kiev.ua/

фейсбук - https://www.facebook.com/school281Kyiv/

Залишити донат зараз:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Код отримувача: 44728190

IBAN UA 543052990000026005033606167

Призначення платежу: Благодійна допомога СЗШ № 281 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...