• Головна
  • Ґвалтували, катували та погрожували вбивством дітям: на Київщині затримали жінку та її співмешканця, - ФОТО
14:32, 27 лютого 2023 р.

Ґвалтували, катували та погрожували вбивством дітям: на Київщині затримали жінку та її співмешканця, - ФОТО

Ґвалтували, катували та погрожували вбивством дітям: на Київщині затримали жінку та її співмешканця, - ФОТО

У Броварах Київської області жінка та її співмешканець ґвалтували та катували трьох малолітніх дітей. Щоб сусіди не чули дитячий плач, жінка закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва - 44.ua" та читайте новини Києва, області та України.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру жінці та її співмешканцю за фактами домашнього насильства, катування, погрози вбивством, зґвалтування, сексуального насильства, вчинення розпусних дій та злісного невиконання обов’язків по догляду за дітьми (ст. 126-1, ч. 2 ст. 127, ч. 1 ст. 129, ч. 3 ст. 149, ч. 4, 5 ст. 152, ч. 5 ст. 153, ч. 2 ст. 156, ст. 166 КК України), - йдеться у повідомленні прокуратури.

За даними слідства, підозрювані тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років, які проживали в антисанітарних умовах.

Співмешканці зловживали алкоголем та влаштовували сварки, які часто переростали в бійку, на очах у малолітніх дітей. Малечу часто карали, ставили біля стіни на коліна з піднятими руками. Аби сусіди не чули дитячий плач, мати закривала їм рот ганчіркою та погрожувала вбивством.

Крім того, жінка демонструвала дітям свої статеві органи та вчиняла сексуальне насильство над ними. Дітей, яких не забезпечували їжею, підозрювані змушували їсти фекалії.

До суду скеровані клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Дітей вилучено з родини, вони перебувають під опікою патронатної служби.

Раніше ми також писали про те, що у Києві нетверезий чоловік заманив 8-річну дівчинку в гараж, де зґвалтував її.

Крім того, повідомляли, що у дитячому будинку в Фастівському районі Київської області поліція виявила факти катування неповнолітніх підопічних. На тілі 9-річної постраждалої внаслідок дій виховательки залишилися рани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #знущання #діти #ґвалтування #насилля #правоохоронці #кримінал #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...