• Головна
  • До Києва прибув прем’єр-міністр Польщі
12:31, 24 лютого 2023 р.

До Києва прибув прем’єр-міністр Польщі

До Києва прибув прем’єр-міністр Польщі

До Києва з неанонсованим візитом прибув прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Він поклав вінок до Стіни пам'яті загиблих, а також зустрівся з президентом Володимиром Зеленським і прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

Про візит голови польського уряду до України повідомили у його канцелярії.

"Через рік після початку військових дій Росії прем'єр-міністр Матеуш Моравецький поїхав до Києва, щоб дати чіткий сигнал про подальшу підтримку в захисті України від Росії", – написав у Twitter речник польського уряду Пьотр Мюллер.

За його словами, "відразу після початку війни, 15 березня, ми були в Києві, щоб переконатися, що Україна не залишиться одна".

Раніше генеральний секретар правлячої у Польщі партії "Право і Справедливість" (PiS) Кшиштоф Соболевський заявив, що глава польського уряду поїхав до Києва з посланням підтримки. Сторони також обміняються інформацією щодо візитів президента США Джо Байдена до Києва та Варшави.

Раніше ми розповідали, що на Софійській площі відбувся пам'ятний захід до дня річниці повномасштабного вторгення. Президент вручив нашим захисникам почесні нагороди.

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #прем'єр-міністр Польщі #Матеуш Моравецький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...