• Головна
  • «Музика Незламних» – міжнародна акція солідарності музикантів світу з Україною
Новини компаній
11:00, 23 лютого 2023 р.

«Музика Незламних» – міжнародна акція солідарності музикантів світу з Україною

Новини компаній

Міжнародний проєкт «Музика Незламних» – акція солідарності музикантів світу з Україною» розпочнеться 24 лютого 2023 року, у річницю повномасштабного вторгнення росії в суверенну Україну.Учасники акції виконуватимуть українську музику у форматі офлайн/онлайн концерту, флешмобу, вуличного виступу, відеокліпу або музичного перформансу.

24 лютого 2022 року назавжди ввійде у світову історію як дата початку військового вторгнення росії в суверенну Україну – як дата початку масштабного терористичного акту проти 40 мільйонів українських громадян у центрі Європи.

Україна та українці вже рік ведуть жорстоку боротьбу з військовою агресією путінського режиму. Одним з ключових є інформаційно-культурний фронт, який розгорнутий як в Україні, так і в інших країнах світу.

Для підсилення нашої присутності у світовому культурному просторі та для привернення уваги світової спільноти до глибшого розуміння українського питання і українського спротиву, провідні діячі музичної галузі України ініціюють проект «Музика Незламних» – міжнародна акція солідарності музикантів світу з Україною», який розпочнеться 24 лютого 2023 року.

Місія проекту – через українську музику показати і розкрити характер Незламного Українського Народу – НАЦІЇ, та на ірраціональному рівні донести Цінності, за які ми боремось для нашої спільної Перемоги!

Формат проєкту – виконання музичними колективами або виконавцями з усього світу української музики у форматі офлайн/онлайн концерту, флешмобу, вуличного виступу, відеокліпу, музичного перформансу.

На сайті http://musicofdefiance.com.ua/ учасники, які бажають долучитися, зможуть заповнити анкету та знайти репертуарний лист і партитури для виконання українських музичних творів. На сайті відображатиметься географія учасників, які долучаються до акції.

Перші події в межах проєкту:

23 лютого – концерт-рефлексія Національного будинку музики «Якщо завтра війна…» у Національній філармонії України: https://fb.me/e/3jABM1W3f;

24 лютого – концерт Академічного симфонічного оркестру Національної філармонії України з творів Валентина Бібіка та Франца Шуберта у Національній філармонії України: https://fb.me/e/2qSryWjhF;

24 лютого – благодійний концерт Національного академічного оркестру народних інструментів України «Музика Незламних» у Premier Palace Hotel Kyiv.

Ініціативу проекту підтримали Міністерство культури та інформаційної політики України, Український культурний фонд та Український інститут.

Детальніше про проєкт: http://musicofdefiance.com.ua/

#МузикаНезламних, #MusicofDefiance

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...