• Головна
  • Пошук запасної частини: дуже швидко і не дорого
Новини компаній
09:00, 26 лютого 2023 р.

Пошук запасної частини: дуже швидко і не дорого

Новини компаній

Пошук автозапчастини для надійного, але вже із сотнями тисяч кілометрів пробігу Ford чи покупка аксесуарів для багажного відділення новенького Land Rover. Здається, що такі різні пошукові запити і бажання складно поєднати. Але насправді у всіх автомобілів є одна, універсальна система пошуку, завдяки якій можна зекономити багато часу, зусиль і грошей.

інтернет магазин запчастин до автомобілів

Онлайн магазин “Екзіст” пропонує автозапчастини в Києві у великому асортименті та з дуже зручним способом пошуку аналогів до оригінальних деталей автомобіля. Тут можна придбати запчастини для авто і інші необхідні матеріали та технічні рідини для роботи автомобіля, догляду за ним. Зокрема, в асортименті:

  • засоби догляду за авто для всіх сезонів;

  • акумулятори для легкового і комерційного транспорту;

  • фари та лапи для фар галогенові, світлодіодні та інших різновидів;

  • моторні оливи;

  • гальмівні та охолоджуючі рідини, включно зі спеціальними зносостійкими варіантами;

  • повітряні та масляні фільтри, рекомендовані виробниками;

  • шини на всі сезони та для всіх видів комерційного і приватного автотранспорту;

  • ремні ГРМ та комплекти заміни ГРМ;

  • гальмівні колодки різних типів і виробників;

  • свічки запалювання;

  • омивачі скла із додатковими властивостями, поліпшувачі захисту скла від нашарування пилу;

  • фільтри повітря для салону та багато іншого.

Це лише невеликий перелік всіх деталей та ремонтних комплектів які можуть бути поставлені власникам автомобілів. Купити запчастини до авто можна за оптимальною ціною та за допомогою дуже простого онлайн-сервісу пошуку необхідної запасної частини по ВІН-коду.

Як шукати необхідні запасні частини та замовляти їх

Пошук необхідної запасної частини потребуватиме мінімум часу. Для цього потрібно на сайті інтернет магазину запчастин до автомобілів ввести основні дані про своє авто або 17 цифр/букв VIN-коду. Простий спосіб пошуку запасних деталей по ВІН-коду, який чітко визначить перелік наявних та доступних запасних частин для конкретного авто. Це може бути як обмежений перелік запасних частин у певному напрямку, так і весь перелік деталей, які можна придбати саме конкретно для цього автомобіля.

запчастини для авто на exist.ua

Чому вигідно використовувати VIN-код

Окрім універсальності та простоти вибору, можемо вказати на дуже високу точність і найбільш вигідні варіанти придбання після пошук запчастин по ВІН коду авто.

Завдяки деталізації всіх імовірних варіантів, можна обрати ту запчастину, яка є найбільш доступна за ціною та якістю.

Мова про те, що можна обрати дуже добре виготовлену деталь від постачальника, який вже припинив випуск деталей, а тому вартість їх буде відповідати кількості наявних деталей та їх дефіцитності. Але можна придбати репліку іншого виробника, який не гірше виготовляє деталі для авто, проте є не частиною концерну, а незалежним постачальником запчастин. Тому завдяки такому порівнянню можна знайти оптимальну ціну та якість деталі.

Треба зазначити, що ВІН-код є унікальним для кожного авто і водночас він містить загальну інформацію про всю серію таких як і конкретний екземпляр, автомобілів. Саме тому ВІН-код застосовується для подвійної мети:

  • позначення особливих параметрів конкретного авто із зазначенням серійного номера;

  • позначення серійної комплектації транспорту із конкретним різновидом.

Перша інформація важлива для формування спеціальних міжнародних баз даних, де можна прослідкувати всю історію конкретного авто. На основі цього номеру у базах формується доступна для ремонтних компаній інформація про час реєстрації автомобіля, його основні параметри, які були після випуску із підприємства.

Первинна інформація про авто є важлива саме для пошуку деталей та комплектування аналогами оригінальних запасних частин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Exist #VIN-код #він-код
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...