• Головна
  • Найкращі флебологи: вибираємо професійну допомогу для лікування захворювань вен
Новини компаній
13:00, 14 лютого 2023 р.

Найкращі флебологи: вибираємо професійну допомогу для лікування захворювань вен

Новини компаній

Флеболог у Києві: як знайти кращого лікаря

Пошук кращого флеболога може бути непростим завданням, але варто витратити час і зусилля на його виконання. Визначте свої потреби в лікуванні та почніть із пошуку рекомендацій в інтернеті. Перевірте кваліфікацію та досвід роботи кандидатів, щоб знайти того, хто може запропонувати найкращий курс лікування для вашої конкретної ситуації. Обов'язковим є оцінка результатів лікування лікаря і в клініці яку ви вибираєте, і цих результатів має бути багато.

Що таке флеболог і навіщо він потрібний

Флеболог – це лікар, який спеціалізується на лікуванні захворювань, пов'язаних із венами. Він може допомогти пацієнтам із такими проблемами, як варикоз, тромбофлебіт та інші судинні захворювання. Флеболог може проводити діагностику, призначати лікування та стежити за прогресом під час усього курсу лікування. Якщо ви відчуваєте біль або дискомфорт у венах або помітили зміни в їхньому зовнішньому вигляді, слід звернутися до флеболога для отримання професійної консультації та лікування. Детальніше… 

Чим небезпечний варикоз

Варикозна хвороба є досить поширеним захворюванням, яке спричиняє розширення вен ніг і може призвести до серйозних проблем, таких як тромбози, утворення кровососних вузлів та інфекції. Тому дуже важливо виявити варикозну хворобу на ранній стадії та вжити необхідних заходів для її лікування. Це може включати використання компресійних виробів, лікування ліками і в окремих випадках - хірургічне втручання. Важливо пам'ятати, що варикозна хвороба не може бути повністю вилікувана, але її можна керувати та запобігти погіршенню стану.

Як вибрати флеболога у Києві: важливі критерії

  • Досвід та кваліфікація
  • Наявність сучасного обладнання
  • Репутація та відгуки пацієнтів
  • Доступність та зручність клініки

У клініці AngioLife працюють висококваліфіковані лікарі-фахівці вищої категорії з флеблогії, серед яких є доктори та кандидати медичних наук. Вони мають великий досвід у галузі судинної хірургії, флебології та лімфології та пройшли навчання у респектабельних клініках у різних країнах, таких як Бельгія, Голландія, Швеція, Угорщина.

Щорічно флебологи АнгіоЛайф проводять понад 3000 ендовенозних процедур лікування варикозного розширення вен.

На консультацію до флеболога ви можете записатися на будь-який зручний для вас час без спеціальної підготовки. Однак, якщо у вас вже є результати обстеження судин, краще взяти їх із собою.

Що вас чекає на прийомі у флеболога АнгіоЛайф у Києві

Огляд та діагностика. Лікар вислуховуватиме ваші скарги та визначатиме їх інтенсивність, а також збиратиме анамнез та проводитиме необхідні функціональні судинні тести.

Дослідження та оцінка стану вен. Ультразвукове дослідження судин (УЗДС) є обов'язковим, під час якого лікар визначає стан вен та артерій, та виявляє причину захворювання.

Потім лікар пояснить особливості вашої хвороби та складе план лікування.

Лікування у флеболога. Судинний центр АнгіоЛайф пропонує індивідуальний підхід у лікуванні варикозної хвороби, використовуючи унікальний досвід, сучасне обладнання та інноваційні методи. Це дозволяє отримати оптимальну програму лікування та незрівнянний косметичний результат, з повним регресом симптомів у найкоротші терміни.

В ANGIOLIFE використовують лише безопераційні методи лікування, які не вимагають наркозу та не вимагають перебування у стаціонарі, а саме:

  • ендовазальна лазерна коагуляція (ЕВЛК)
  • клейова облитерація вен (Біоклей)
  • радіочастотна облітерація (РЧА)
  • склеротерапія (6 видів склеро)
  • Кріолазер/кріосклеротерапія (КЛаКС)

З результатами лікування в АнгіоЛайф Київ можна ознайомитись за посиланням 

Центр АнгіоЛайф у Києві розташований на вул. М. Драгомирова 14Б в районі Новопечерські Липки (метро Дружби Народів) і легко доступний як на громадському транспорті, так і на автомобілі з можливістю паркування. Після лікування або обстеження ви можете прогулятися елітним районом Києва, випити чашку кави та відпочити в красивих місцях Новопечерські Липки.

Не варто зволікати з відвідуванням флеболога! Запишіться на консультацію сьогодні.

м. Київ, вул. Михайла Драгомирова, 4Б/14А

(066) 313 33 00

(068) 313 33 00

www.angiolife.com.ua

Найкращі флебологи - це кваліфіковані фахівці, які пропонують професійну допомогу в лікуванні захворювань вен. Вони мають великий досвід і знання в цій галузі і можуть запропонувати найкращі методи лікування, які сприяють усуненню проблеми та відновленню здоров'я. Вибрати кращого флеболога - це гарантія якісного лікування та високої ефективності. Не відкладайте лікування, обирайте лише найкращих професіоналів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...