• Головна
  • Побили чоловіка та відібрали $44 000: у Києві правоохоронці затримали групу нападників, – ФОТО
11:39, 10 лютого 2023 р.

Побили чоловіка та відібрали $44 000: у Києві правоохоронці затримали групу нападників, – ФОТО

Побили чоловіка та відібрали $44 000: у Києві правоохоронці затримали групу нападників, – ФОТО

Правоохоронці у Києві затримали групу зловмисників, які можуть бути причетні до розбою у столиці. Вони побили потерпілого та відібрали в нього 44 тисячі доларів США.

Про це повідомили у пресслужбі Поліції Києва.

У столиці група зловмисників побили та відібрали 44 тисячі доларів у знайомого

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua» та читайте новини, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Як розповіли в поліції, до них із заявою про пограбування звернувся мешканець Києва. Було встановлено, що потерпілий випивав у компанії знайомого і згодом, щоб розрахуватися за відпочинок, пішов по гроші.

У столиці група зловмисників побили та відібрали 44 тисячі доларів у знайомого, Поліція Києва

У столиці група зловмисників побили та відібрали 44 тисячі доларів у знайомого, Поліція Києва

Чоловік прийшов до складського приміщення, щоби взяти готівку з сейфа. У якийсь момент на нього напали двоє невідомих, побили та забрали 44 тисячі доларів США, після чого втекли. Ми провели низку розшукових та слідчих заходів і встановили, що до вчинення грабежу причетний товариш потерпілого, з яким вони разом відпочивали. Він заздалегідь організував напад, оскільки знав, де і яка сума знаходиться в сейфі, а два його спільники взяли на себе ролі виконавців злочину, – розповів начальник слідчого відділу Дніпровського управління поліції Олександр Степура.

Правоохоронцям знадобилась доба, щоб знайти та затримати зловмисників – ними виявились троє киян 1983, 1982 та 1988 років народження. За фактом грабежу, вчиненого в особливо великих розмірах, організованою групою, в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження. Затриманим повідомили про підозру.

За скоєне підозрюваним загрожує до 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли про те, що на Київщині, у Білій Церкві, на вулиці Василя Стуса 25-річний чоловік напав на двох дітей. Дебошир шарпав їхній одяг та тягав за вуха. А коли за неповнолітніх вступився перехожий, зловмисник почав стріляти.

Крім того, писали, що у Києві рецидивіст напав на жінку у під‘їзді будинку, пограбував її, а на останок підпалив волосся запальничкою. Інцидент стався на вулиці Парково-Сирецькій у Шевченківському районі столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #напад #розбій #кримінал #правоохоронці #поліція #готівка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...