• Головна
  • TetrisBOX – сервіс надійного зберігання речей для дому та бізнесу
Новини компаній
13:00, 10 лютого 2023 р.

TetrisBOX – сервіс надійного зберігання речей для дому та бізнесу

Новини компаній

Затіяли офісний чи квартирний переїзд? Вам катастрофічно не вистачає вільного місця для комфортного зберігання ваших особистих чи робочих речей? Поняття не маєте як розмістити сезонний одяг з дитячими речами та спортивним чи дачним інвентарем, а може бути й зовсім шини від авто? Спокій та тільки спокій! У нас спеціально для вас є гарне рішення щодо організації тимчасового зберігання речей, завдяки якому ви з легкістю зможете звільнити місце в офісі або будинку «під ключ» при цьому легко та швидко.

Сьогодні хочемо познайомити вас з компанією TetrisBOX, яка є сучасним українським сервісом надійного зберігання особистих речей та бізнес-майна, де ви зможете знайти та зняти склад в оренду у Києві під будь-які потреби.

Чому варто вибирати TetrisBOX? Переваги сервісу

TetrisBOX – сервіс надійного зберігання речей для дому та бізнесу, фото-1

TetrisBOX – сервіс зберігання речей, де всім організаціям та приватним особам надається можливість грамотного розвантаження простору від зовсім непотрібних для щоденного вжитку речей та оренди місця для їх надійного зберігання. Тут ви зможете орендувати сухе, чисте та тепле приміщення площею від одного до ста п'ятдесяти квадратних метрів. Серед інших основних переваг, характерних для TetrisBOX, окремо хочемо виділити такі:

  • Компанія має більш ніж п'ятирічний досвід роботи в цій сфері та більше однієї з лишком тисячі задоволених клієнтів, які свого часу не побоялися та довірили TetrisBOX своє майно та особисті речі на зберігання.
  • TetrisBOX – загальна площа складів у 7150+ м2, доступ до кожного орендованого складу та комірки в режимі 24/7 та у будь-який зручний час, збереження температурного режиму. А ще це завжди індивідуальний підхід та уважне ставлення до клієнтів, зручне місце розташування сервісу та надійне зберігання, адже всі склади компанії знаходяться під цілодобовою охороною.
  • Клієнти підприємства можуть зберігати в орендованих ними складах чи комірках як побутову техніку, так і одяг з особистими речами, а також навіть домашні та офісні меблі, диски, шини та запасні частини, спортивний інвентар, документи, офісну техніку та інші різноманітні товари. Словом, все, що душі завгодно.
  • Доступна в TetrisBOX можливість зняти індивідуальний склад або комірку в оренду, зважаючи на потрібний клієнту розмір. Тобто відтепер вам не потрібно переплачувати за простір, яким ви не користуєтеся.
TetrisBOX – сервіс надійного зберігання речей для дому та бізнесу, фото-2

Додатковою вагомою перевагою компанії можна вважати найоптимальніші ціни на послуги з приємними знижками на тривалу оренду. За час існування та роботи даного сервісу зберігання речей, співпрацею з TetrisBOX залишилися задоволені клієнти. Гарантовано будете задоволені цією співпрацею і ви.

Щоб у вас була можливість трохи детальніше ознайомитися з компанією та її роботою, запрошуємо вас відвідати її офіційний інтернет-сайт, розташований за адресою – https://tetrisbox.ua/ua.

Контактна інформація для зв'язку

TetrisBOX – сервіс надійного зберігання речей для дому та бізнесу, фото-3

У вас залишилися питання, що на них ви хотіли б отримати вичерпні відповіді фахівців? Хочете прямо зараз обговорити момент майбутньої співпраці та оренди? Тоді телефонуйте менеджеру компанії прямо зараз! Для цього скористайтесь номером телефону +38 (067) 730-57-75.

Крім того, ви також можете написати в компанію на електронну пошту – [email protected]. І пам'ятайте, що сервіс надійного та відповідального зберігання речей TetrisBOX, який працює цілодобово з понеділка по неділю – ваше будь-коли краще рішення, що допоможе звільнити ваш простір для комфортного життя та роботи у цілковите задоволення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...