• Головна
  • А-Техно: найкращі лічильники банкнот та детектори валют
Новини компаній
18:05, 2 лютого 2023 р.

А-Техно: найкращі лічильники банкнот та детектори валют

Новини компаній

Професійно рахувати гроші – корисне вміння, вдосконалювати яке допоможе відповідне обладнання. Наша компанія пропонує різноманітні лічильники банкнот, які суттєво полегшують завдання з перерахунку, сортування купюр. Ці пристрої допоможуть працівникам комерційних структур, які щодня мають перераховувати великі суми. У комплекті рекомендуємо придбати стаціонарні детектори валют для виявлення підроблених банкнот навіть дуже високого класу.

Використання лічильника грошей дозволить збільшити швидкість робочого процесу, його точність. Даний апарат призначений для перерахунку великої кількості банкнот. Асортимент нашого магазину А-Техно надає широкий перелік лічильників грошей за прийнятну ціну та з гарантією подальшого обслуговування.

Лічильники банкнот: різновиди та особливості

А-Техно: найкращі лічильники банкнот та детектори валют, фото-1

Ознайомимося докладніше з особливостями лічильників грошей. Принципи роботи, закладені в основі подібних апаратів, дозволяють умовно класифікувати лічильники на вакуумні та механічні – ті, що містять ролико-фрикційний механізм.

Вакуумні лічильники здійснюють перерахунок банкнот по кутку корінця. Здебільшого, вони використовуються в банках, оскільки дозволяють рахувати також паперові матеріали певної щільності, розміру. Але в установах найчастіше використовуються механічні лічильники банкнот, у які розміщують гроші для подальшого перерахунку.

Залежно від цілей використання виділяють лічильники з ролико-фрикційним механізмом для наступних установ:

  • офісів;
  • банків;
  • професійні;
  • кишенькові.

Купуємо лічильник: поради

При купівлі лічильника банкнот слід враховувати певні нюанси.Так, якщо немає можливості підключитись до електромережі, слід звернути увагу на портативні моделі. Вони дозволять оперативно проводити перерахунок, мобільні, прості у використанні.

Практично всі лічильники дозволяють виявити фальшиві гроші за допомогою ультрафіолетової детекції. Однак існують і більш серйозні різновиди перевірок, включаючи інфрачервону (IR) або магнітну (MG) детекцію, а також перевірку за металізованою стрічкою (MT), за щільністю (SD), розміром банкноти.

Якщо йдеться про регулярну роботу в офісі, слід звернути увагу на відповідну модель. Окрім перевірки купюр у функціонал входить калькуляція за номіналами.

Завантаження купюр у такі прилади може здійснюватись горизонтальним або вертикальним способом. Це визначає ємність лічильника банкнот. Вертикальне завантаження передбачає розміщення до 300 купюр, а горизонтальне – до 700.

Професійні лічильники можуть використовуватися тривалий час, перераховуючи змішані пачки купюр із подальшим підведенням загального підсумку. Купюри чітко відстежуються за номіналом, що дозволить використовувати професійне обладнання у банках, державних установах.

Детектор валют: особливості

Розглянемо, які особливості мають стаціонарні детектори валют. Їх варто придбати разом з лічильником банкнот. Яка функція детектора? Він звіряє габарити банкнот зі стандартними, перевіряє наявність елементів захисту з метою виявлення підроблених купюр.

Нажаль, підроблену купюру часто не виявити «на око». Наше обладнання допоможе впоратися із цим завданням. Сфера застосування детектора валют – каси, куди надходять банкноти різних валют та номіналів. У такому разі розумно звернути увагу на мультивалютний детектор, здатний розпізнавати 3+ видів різних валют.

При створенні детекторів валют у них закладаються дані щодо:

  • магнітних елементів;
  • водяних знаків;
  • голограм;
  • металізованих ниток і волокон певного кольору;
  • відтінків фарби, які задіяні при друкуванні певних купюр.

Оцінюючи справжність банкноти, пристрій порівнює вихідні дані із запрограмованими та виносить вердикт. Переваги автоматичних детекторів валют – можливість аналізу великого обсягу грошей.

Наші консультанти завжди допоможуть обрати найбільш корисний пристрій саме для вас!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...