• Головна
  • Переховувався два роки: у Києві затримали винуватця смертельної ДТП, – ФОТО
16:52, 28 січня 2023 р.

Переховувався два роки: у Києві затримали винуватця смертельної ДТП, – ФОТО

Переховувався два роки: у Києві затримали винуватця смертельної ДТП, – ФОТО

У Києві правоохоронці затримали винуватця смертельної ДТП, який переховувався від покарання два роки. У стані алкогольного сп’яніння зловмисник викрав авто та здійснив наїзд на електроопору, у результаті чого пасажир іномарки від отриманих травм помер у лікарні. За вчинений злочин суд засудив фігуранта до шести років позбавлення волі.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Долучайтесь та читайте.

У квітні 2021 року до поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Перемоги.

Тоді на місці події працювали патрульні поліцейські, медики та слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичної поліції.

Начальниця сектору розшуку злочинців і зниклих громадян відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Юлія Тимчук, повідомила, що чоловік працював механіком на станції технічного обслуговування на вулиці Робітнича.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, киянин взяв ключі від автомобіля «Шкода» та виїхав з товаришем за територію станції. Рухаючись проспектом Перемоги, зловмисник не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, після чого здійснив наїзд на електроопору. Пасажир загинув, – зазначила Тимчук.

Слідчі повідомили затриманому, 1988 року народження, про підозру у скоєнні двох тяжких злочинів. А саме – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння – незаконне заволодіння транспортним засобом.

У серпні минулого року Святошинський районний суд визначив міру покарання фігуранту у вигляді позбавлення волі до шести років та позбавив права керувати транспортним засобом строком десять років.

Однак мешканець Деснянського району переховувався від відбування покарання, через що був оголошений у розшук.

У столиці затримали чоловіка, який вчинив смертельне ДТП, та переховувався від правосуддя, Поліція Києва

У столиці затримали чоловіка, який вчинив смертельне ДТП, та переховувався від правосуддя, Поліція Києва

Наразі на виконання розпорядження суду оперативники главку та територіального управління поліції затримали зловмисника та доставили до слідчого ізолятора.

Як ми писали раніше, у Києві на Троєщині сталася смертельна ДТП. За даними правоохоронців, автопригода сталася на проспекті Червоної калини. Автомобіль Peugeot, виїхавши за межі проїзної частини, в'їхав у дерево та зачепив припаркований ЗІЛ.

Також повідомляли, що 24 січня на Хрещатику сталася автотроща за участі 5-ти автомобілів. За попередньою інформацією, у водія вантажівки відмовили гальма і його понесло на припарковані автівки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ДТП #правоохоронці #кримінал #аварія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...