• Головна
  • Обираємо квартиру в Харкові на OBYAVA.ua
Новини компаній
18:26, 1 січня 2023 р.

Обираємо квартиру в Харкові на OBYAVA.ua

Новини компаній

Придбання у власність квартири – дуже відповідальна юридична угода, за якою коштують чималі фінансові витрати. Купити квартиру в Харкові можна в новобудовах або на вторинному ринку житла, причому в обох випадках покупці можуть мати справу з неприємними ситуаціями.

Квартиру в новобудові можна очікувати протягом кількох років через недбайливого або недобросовісного забудовника, тоді як у недорогої квартири, купленої на вторинному ринку, може виявитися кілька власників, з якими доведеться вступати в судові позови. Саме тому купувати квартири варто лише через надійні агенції нерухомості або використовуючи оголошення про продаж квартир на спеціалізованих сайтах, таких як OBYAVA.ua.

Обираємо квартиру у Харкові

На сайті OBYAVA.ua https://obyava.ua/ua/nedvizhimost/prodazha-kvartir/harkov в режимі реального часу виставлено на продаж майже 3,4 тисяч квартир, які відрізняються своїми габаритами, технічними характеристиками і відповідно ціновими параметрами. Саме тому вибираючи для покупки квартиру в Харкові необхідно враховувати кілька критеріїв, серед яких найважливіше значення мають:

  • місце розташування об'єкта житлової нерухомості, у тому числі, наявність у районі поряд розташованих об'єктів соціальної інфраструктури, навчальних та/або дошкільних закладів, торгових підприємств та зручної транспортної розв'язки;

  • технічні особливості житлового будинку, на зразок використаних у процесі будівництва стін, перегородок та покрівлі матеріалів, якісного облаштування інженерно-технічних мереж та комунікацій;

  • функціональні особливості житлового будинку, у тому числі наявність ліфта, підсобних та облаштованих підвальних приміщень, гаражів та/або розташованої поряд зони паркування автомобілів.

Перед укладанням угоди купівлі/продажу квартири необхідно провести ретельний огляд району розташування житлового будинку на предмет розташованих поруч промислових підприємств, автомобільного шосе або залізниці, які суттєво впливають на комфортні умови проживання.

Обираємо квартиру згідно цінового сегменту

Вибір квартири багато в чому залежить від фінансових можливостей покупців, тому квартири, представлені на сайті obyava.ua,  умовно можна розділити на 4 категорії, що включають житлові приміщення економ-класу, квартири-комфорт, житлові приміщення бізнес- та еліт-класу. Кожна з перерахованих категорій має свої характерні особливості, відрізняється плануванням кімнат, їх площею та внутрішнім оздобленням.

Для об'єктів бізнес-класу важливе значення має наявність облагородженої території, дитячого майданчика, зони паркування та відпочинку. Для будинків еліт-класу розробляються індивідуальні проекти, а оздоблення квартир проведено з використанням дорогих та екологічно чистих матеріалів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...