• Головна
  • У Києві та області облаштовують фортифікаційні споруди, – ФОТО
12:27, 23 січня 2023 р.

У Києві та області облаштовують фортифікаційні споруди, – ФОТО

У Києві та області облаштовують фортифікаційні споруди, – ФОТО

Спеціалісти продовжують удосконалювати інженерне обладнання рубежів оборони міста Києва та Київської області. Триває встановлення довготривалих вогневих споруд.

Про це повідомив начальник штабу, заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк.

У Києві та області продовжують облаштовувати оборонні укріплення, Міністерство оборони України

У Києві та області продовжують облаштовувати оборонні укріплення, Міністерство оборони України

Підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва продовжують удосконалення інженерного обладнання рубежів оборони міста Київ та Київської області. Триває встановлення довготривалих фортифікаційних споруд на опорних пунктах підрозділів зі складу угруповання сил та засобів оборони Києва. Інженерні роботи здійснюються у взаємодії з Київською обласною військовою адміністрацією, – написав Павлюк.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

У Києві та області продовжують облаштовувати оборонні укріпленняУ Києві та області продовжують облаштовувати оборонні укріплення

За його словами, вогневі споруди встановлюються та облаштовуються на ймовірних шляхах просування противника. Крім того, триває процес обладнання укриттів для захисту українських воїнів.

Для цього використовуються залізобетонні споруди, які встановлюються нижче рівня поверхні ґрунту – з метою максимального збереження життя військовослужбовців. Після подальшого облаштування споруди такого типу дозволять максимально ефективно та безпечно організувати роботу командно-спостережних пунктів, а також взводних та ротних опорних пунктів, – резюмував Павлюк.

Як ми повідомляли раніше, у Київській області військові продовжують укріплювати рубежі оборони та зміцнюють позиції. Про це заявив голова обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Також писали про те, що оборонці Києва проводять навчання на північному кордоні країни. Вони відпрацьовують знищення ворожих колон, ДРГ, а також ведення оборонного бою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #оборона #рубежі #Олександр Павлюк #військові #Київщина #укріплення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...