• Головна
  • Борис Джонсон несподівано відвідав Бучу та Бородянку: що відомо про візит колишнього прем'єр-міністра Британії до Києва
14:47, 22 січня 2023 р.

Борис Джонсон несподівано відвідав Бучу та Бородянку: що відомо про візит колишнього прем'єр-міністра Британії до Києва

Борис Джонсон несподівано відвідав Бучу та Бородянку: що відомо про візит колишнього прем'єр-міністра Британії до Києва

Колишній премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прибув в Україну з несподіваним візитом. Його випадково помітили 22 січня у Бучі. Офіційно його візит не анонсувався.

Про це пише The Telegraph.

Видання, посилаючись на джерела у Києві, повідомляє, що візит Джонсона не був оголошений заздалегідь або організований через посольство Великої Британії. На відео, розміщених у соціальних мережах, видно, як Джонсон відвідує церкву в Бучі в супроводі поліцейських.

Він спілкується з мешканцями міста, потім сідає в автомобіль та у супроводі правоохоронців їде. Також Джонсон відвідав і Бородянку.

У другій половині дня британський політик має зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

Скільки експрем'єр перебуватиме в Україні, поки не відомо.

Нагадаємо, 13 січня стало відомо, що Джонсон планує найближчими місяцям приїхати в Україну, щоб відвідати президента Володимира Зеленського та вкотре продемонструвати свою підтримку Україні у війні проти росії.

Колишній прем'єр Великої Британії Борис Джонсон закликав союзників допомагати Україні й не боятися застосування російським диктатором путіним ядерної зброї.

На думку британського політика, в разі використання ядерної зброї Індія та Китай відвернуться від путіна, тому необхідно припинити думати про це. Відповідну заяву Джонсон зробив під час Українського сніданку в Давосі.

Раніше ми розповідали, що до Києва з робочим візитом 11 січня приїхали мери чотирьох країн: Варшави (Польща) Рафал Тшасковський, Праги (Чехія) Зденек Гржиб, Братислави (Словаччина) Матуш Валло й Будапешта (Угорщина) Гергель Корачонь.

Головні новини Києва - 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #Борис Джонсон #Буча #Бородянка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...