• Головна
  • Заборгував понад 80 тисяч гивень: у Києві судитимуть злісного неплатника аліментів
11:52, 11 січня 2023 р.

Заборгував понад 80 тисяч гивень: у Києві судитимуть злісного неплатника аліментів

Заборгував понад 80 тисяч гивень: у Києві судитимуть злісного неплатника аліментів

Ювенальними прокурорами Дніпровської окружної прокуратури міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно 46-річного мешканця столиці за фактом злісного ухилення від сплати аліментів на утримання дитини.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений, будучи батьком неповнолітнього сина, упродовж тривалого часу свідомо нехтував своїми батьківськими обов'язками зі сплати аліментів на утримання дитини до її повноліття та злісно ухилявся від виплати цих коштів за рішенням суду.

Зокрема, у період з червня 2020 року по жовтень 2021 року чоловік жодного разу не здійснив виплату аліментів. При цьому офіційно ніде не працював та не вживав жодних дій для пошуку роботи. Станом на день досягнення сином повноліття сума заборгованості зі сплати аліментів становила понад 80 тисяч гривень.

Наразі обвинувальний акт відносно правопорушника скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, ми розповідали раніше, що столичні слідчі повідомили про підозру киянину, який через борг товариша викрав його дружину.

Крім того, повідомляли про те, що у Вишневому Київської області правоохоронці затримали батька та сина, яких підозрюють у крадіжці. Зловмисники пошкодили навісний замок одного зі складських приміщень та винесли звідти цигарок на 700 тисяч гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #аліменти #борг #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...