• Головна
  • Влада Києва пояснила причину відключення світла у місті
12:34, 10 січня 2023 р.

Влада Києва пояснила причину відключення світла у місті

Влада Києва пояснила причину відключення світла у місті

Станом на ранок 10 січня споживання електроенергії в Києві зросло через низьку температуру, посилену сильним вітром. Також зросло споживання промисловістю та бізнесом, що є звичним для робочого дня.

Внаслідок цього зростає дефіцит потужності, повідомила Київська міська військова адміністрація.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Долучайтесь та читайте!

Для забезпечення балансу в енергосистемі Києву доведені ліміти споживання. У разі перевищення лімітів для збереження стабільної роботи енергосистеми застосовуються відключення. Також через несприятливі метеоумови (поривчастий вітер) є пошкодження у мережах операторів системи розподілу, ведуться ремонтні роботи, – йдеться у повідомленні.

У КМВА закликали мешканців столиці споживати електроенергію розумно, зокрема, включати потужні електроприлади почергово.

Ми розповідали раніше, що через різке зниження температури, у столиці існує дефіцит електроенергії. Таким чином, збільшилися відключення світла у домівках мешканців.

Також писали про те, що в лютому Київ, ймовірно, не залишиться у повному блекауті. Наразі реалізовується план щодо уникнення тотальних відключень світла, повідомив очільник Центру досліджень енергетики Олександр Харченко в ефірі телемарафону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #електроенергія #світло #дефіцит #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...