• Головна
  • 10 сучасних міських автобусів вирушили сьогодні з Риги до Києва, – ВІДЕО
10:15, 10 січня 2023 р.

10 сучасних міських автобусів вирушили сьогодні з Риги до Києва, – ВІДЕО

10 сучасних міських автобусів вирушили сьогодні з Риги до Києва, – ВІДЕО

Рига передала Києву 10 сучасних автобусів. Транспортні засоби прийдуть не пурожні, а з гуманітарною допомогою, яку зібрали мешканці Латвії.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Це – допомога наших латвійських друзів. Також в автобусах їде гуманітарна допомога, яку зібрали громадяни Латвії. Очолив делегацію до Києва голова Сейму Латвії Едвардс Смілтенс, – зазначив Кличко.

Крім того, очільник столиці написав, шо у кінці квітня минулого року Смілтенс, тоді ще віце-мер Риги, вже приїздив до Києвіа та передавав від Риги 11 автобусів і гуманітарну допомогу.

Всі автобуси, які тоді отримав Київ, працюють на маршрутах столиці. Дякуємо нашим друзям та партнерам! Чекаємо в Києві! – підсумував мер Києва.

Нагадаємо, ми писали раніше, що українська столиця отримала три пасажирські автобуси від фінського міста Тампере. В них також приїхала гуманітарна допомога, яку зібрали для столиці України міська влада Тампере спільно з активними громадянами Фінляндії.

Окрім того, повідомляли про те, що у Києві пасажири масово скаржаться на катастрофічну нестачу автобусів на маршрутах. Про це йдеться у відповідних петиціях, зареєстрованих на офіційному сайті Київської міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #автобуси #допомога #Рига #Латвія #мер Києва #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...