• Головна
  • Отруїли заради ланцюжка та смартфона: у Києві судитимуть «клофелінщиків» за розбійний напад на жінку, – ФОТО
15:03, 9 січня 2023 р.

Отруїли заради ланцюжка та смартфона: у Києві судитимуть «клофелінщиків» за розбійний напад на жінку, – ФОТО

Отруїли заради ланцюжка та смартфона: у Києві судитимуть «клофелінщиків» за розбійний напад на жінку, – ФОТО

У Києві судитимуть двох чоловіків, яких обвинувачують у розбійному нападі на жінку. Підозрювані додали потерпілій у напій сильнодіючий препарат, а потім пограбували.

Отруїли заради ланцюжка та смартфона: у Києві судитимуть «клофелінщиків» за розбійний напад на жінку, – ФОТО, фото-1, Поліція Києва

Поліція Києва

Про це повідомляє пресслужба Поліції Києва.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі та нічого не пропустили.

У серпні 2022 року до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що біля під’їзду багатоповерхівки на вулиці Калачевського вони виявили непритомну жінку з ознаками медикаментозного отруєння.

Було встановлено, що потерпіла стала жертвою розбійного нападу. Жінка розповіла, що домовилася на сайті знайомств про побачення з чоловіком. Під час спільного відпочинку в кафе їй раптово стало погано й новий знайомий разом з іще одним чоловіком посадили її до авто. Потерпіла, бачила, як зловмисники забирають у неї мобільний телефон та знімають з шиї золотий ланцюжок, а потім втратила свідомість. У подальшому медики діагностували в жінки гостре отруєння психотропною речовиною, – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці протягом кількох годин встановили та затримали підозрюваних у нападі. В одного з них виявили золотий ланцюжок потерпілої, а в автомобілі іншого – її мобільний телефон. Нападниками виявилися іноземець, 1982 року народження, та громадянин України, 1964 року народження.

Їм повідомили про підозру у вчинені розбою, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вчиненого в умовах воєнного стану. Слідство завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду справи по суті.

Отруїли заради ланцюжка та смартфона: у Києві судитимуть «клофелінщиків» за розбійний напад на жінку, – ФОТО, фото-6, Поліція Києва

Поліція Києва

Нагадаємо, ми розповідали раніше про те, що у Києві правоохоронці затримали іноземця, який викрав у свого товариша телефон, сейф та валізу, поки той спав. Тепер за скоєне зловмиснику загрожує до 8 років за ґратами.

Крім того, писали, що поліцейські Київщини затримали зловмисників у Боярці, які 7 січня, після опівночі увірвалися до будинку 30-річного місцевого жителя.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #крадіжка #кримінал #правоохоронці #напад #речовина
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...