• Головна
  • Перед судом постане колаборант, який проводив колони росіян на Київ
10:31, 8 січня 2023 р.

Перед судом постане колаборант, який проводив колони росіян на Київ

Перед судом постане колаборант, який проводив колони росіян на Київ

Перед судом постане російський агент, який провів по території Сумської області в напрямку Києва понад 120 одиниць ворожої техніки.

Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом державної зради та зберігання бойових припасів (ч. 1, ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

З перших днів повномасштабного вторгнення рф фігурант на власному автомобілі супроводжував колони ворожої техніки по території Сумської області. Загалом обвинувачений встиг провести понад 120 одиниць техніки загарбників, — йдеться у повідомленні.

Слідство встановило, що після визволення області зловмисник продовжив співпрацювати з представником збройних сил рф. Зокрема, він збирав дані про місця розташування, кількість та озброєння воєнізованих формувань у регіоні. За допомогою одного з месенджерів обвинувачений передавав куратору координати військових об’єктів.

Раніше ми розповідали, що на Київщині повідомили про підозру командиру батальйону танкової бригади зс рф, який наказав розстріляти авто з цивільними на Київщині.

Також писали, що прокуратура повідомила про підозру киянину, який виправдовував агресію рф та закликав до зміни держкордону.

Головні новини Києва - 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ # Київщина #війна #новини #сьгодні #Офіс генпрокурора #колаборант
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...